Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Podziwiam jego rodziców za tą siłę do walki i za to, że mama Filipka pomimo jego ciężkiej choroby znajduje czas żeby przekazywać majówkom informacje na bieżąco
Zauwazylam też, że nie bez znaczenia jest łyżeczka. Te silikonowe tommee tippee słabo jej pasują a z takich zwykłych plastikowych (mam) zdecydowanie lepiej jej wchodzi. Ja to napisała mgordon dzieci to dziwolągi
ubawiło mnie to stwierdzenie bardzo:-)
:-) Mi naleśniki kompletnie nie wychodzą

Wyrodni rodzice, hehe. W końcu zaliczył market i był w szoku- bardzo zaciekawiony. Ale się opkupiliśmy- dla mnie bluzka na święta zarąbista z 77 zł na 17 przeceniona
Miesio dostał boską grafitową kurtkę na wiosnę na kołeczki i super koszulę flanelową i buciczki ( takie miękkie, do jeżdżenia w wózku) i za wszystko 82 zł
A ile pięknych rzeczy zostawiłam w tesco... Za to mama dzwoniła, że 4 pary rajstop kupiła, bo nie mogła zdecydować się na wzór
Także Miesio na najbliższe m-ce ubrany! Ze mną i M. trochę gorzej- prawie nic sobie nie kupujemy- tylko Małemu i Małemu...