reklama

Czerwiec 2011

Wiedziałam, że o czymś zapomnę...

Setana- moja babcia, to mój najlepszy przyjaciel- codziennie wisimy na telefonie. Ma 71 lat i nie wiem jak będę kiedyś żyć bez niej:confused::-(

Losy Filipka też śledziłam ale już nie wchodzę- za wiele mnie to kosztuje... CIągle myślę, że to mógłby być Miesio...

reklama
haha aestima - odbieram ci order matki roku ty wyroda do tesco!! :-D:-D a ta kurteczka bardzo ladna tez ja widzialam ale M sie nie podobala bo mowi ze dziewczeca...on to głupol jest.. :dry:

my po kontroli u pediatry w rejonie - brzuszek jeszcze burczy i troszke boli..ale kupka byla dzis jedna i normalna.. pani - jakas nowa- mowi ze on ma skrecona glowe w lewo tylko...i straszy kurczem nei wiadomo czym..o litosci co za głupie babsko...nie ma mlody zadnego kurczu...:dry:

Mój zachwycony tą kurtką, ale jak zobaczy jakiś pastelowy kolor w szafie Mieszka, to wywala, że niby zniewieściałe, wszystkie prawie ubranka muszą być miniaturkami dorosłych, faciowych rzeczy. Dobrze, że nie karze mu spać w koszulach:-D A ja uwielbiam takie Misiowe, z uszkami. Rozczula mnie miesio ala mały niedźwiadek:tak:

co wy tak dużo piszecie jak mnie nie ma?? Nie wiem czy mam siłę nadrobić. Dziś zajęcia na zmianę z koncertem, jeszcze zakupy i pieczenie ciasta na jutro na poranny koncert moich pociech... ja już chcę te święta.

Aestima wiedziałam, że Miesio pospał dziś 2,5h, bo Marysia też tyle spała :-D
u mnie na obiad była obrzydliwa niedoprawiona i niedogotowana kartoflanka. Musiałam zjeść zanim skończyłam ją gotować żeby na zajęcia zdążyć:wściekła/y:
Moja Marysia ostatnio totalnie mnie ignoruje i chce się tylko sama bawić. Powinnam się cieszyć ale ja się zastanawiam czy taka nudna dla niej jestem:baffled:

agatka gratuluję sukcesu! Małymi kroczkami i niebawem Antoś będzie też zasypiał w swoim łóżeczku!

mrsmoon Marysia gaworzy od kilku dni dopiero. Nagle zaczęła z grubej rury tatatata... mamamama.... bababababa.... :)

Setana ja też śledzę wątek Filipka ale wiem, że nie powinnam. Strasznie to na mnie działa...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry