Iza mój A pracuje w przerwie między świętami a nowym rokiem, więc my jesteśmy wtedy w W-wie i możemy się spotkać jeżeli Ci pasuje. Szczegóły ustalimy bliżej spotkania, bo wiadomo jak z dzieciakami jest...
Ja bym odpuściła rehabilitację, może w domu poćwiczcie?
Madzioolka skąd siły na to wszystko bierzesz? Masz rację z tymi wieczornymi imprezami - ja nie znoszę Mai majstrować przy planie dnia, bo później tak marudna jest, że wysiadam...
Aestima fajny zwyczaj z tą wigilią u znajomych

rzadko teraz spotyka się takich ludzi niestety...Miesio pięknie na macie się prezentuje!!! i ma czaderskie skarpetki
marta witaj! mam nadzieję, że zęby szybko się przebiją i nie będziesz zarywać nocek...ostatnio do A się śmiałam, że zawsze w Nowy Rok byłam zryta i nieprzytomna, a teraz Nowy Rok mam średnio 2x w tygodniu...
saffi widzę, że kolejna niewyspana...może też za sprawą zębów? moja jest cwana i jak jej daję butlę to trzyma i pije, ale jak zobaczy, że jej podtrzymuję tą butlę, to puszcza...wygodnicka;-)
trasia mnie wielka kupa prasowania już zaatakowała i zwaliła się na moją głowę...Mai prasowanie ma pierwszeństwo, a nasze czeka i atakuje znienacka;-)
mamusia codziennie o Tobie myślałam i wiedziałam, że się nie odzywasz bo nie masz siły i stresujesz się tym wynikiem

Ale dziś kamień z serca mi spadł!!! To chyba dla Ciebie najlepszy prezent pod choinkę!!!
&&&&&&& za jutro!!!
ironia Ty to wielofunkcyjna jesteś!!!podziwiam Ciebie i Benia, bo przy mojej jękale nic się nie da zrobić...hehe ale
mamusi dojechalaś;-) drugie dzidzi

no ale mamusia tak napisała, ze w sumie można dosłownie to zrozumieć

Ja też mam 2 sypialnie i salon, Maję chciałam przenieść, bo ok. 6 m-ca jest optymalnie, później dziecko może już protestować. Mi też było wygodniej, bo łóżeczko miałam koło siebie, a teraz muszę latać, ale mam nadzieję, że to zaprocentuje i później nie będzie miała problemu ze spaniem w swoim pokoju