Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale mi się dziś wstawać nie chciało...A w pracy, a ja śniadanie jem z dd tvn. Maja zasuwa na podłodze, ale to dajej czołganie się jest, czasem się zatrzyma, przyjmie pozycję do raczkowania i pobuja się tak chwilę. 
. Za dużo wrażeń, za dużo gości, za dużo wypraw do rodziny. Ale Mrsmoon masz rację.....za rok będzie lepiej :-).
norbert oczywiscie byl atrakcja tych swiat, z tym spaniem tez bylo kombinowania, ale jakos w miare nam sie udalo, tylko wigilia byla taka marudna bo nie dostapal i dawal czadu wiec trzeba bylo sie nim zajmowac a poziej wieczorem nie mogl zasnac, no ale juz po swietach i wracamy do swojego rytmu
mlody zasnal nieawno, troche posprztalam, pozniej jade z dzieciakami do sklepu bo dostali kase od babci i mam im cos kupic i juz sie ciesze ze norbert bedzie mial nowy kocyk do wozka bo ten co mial to patrzec na niego nie moge