Poczytałam ostatnie kilka dni
Przede wszystkim
Mysia Witaj!!Ja też myślałam o Tobie ostatnio i zastanawiałam się co u Was.Bidulko życzę Ci szybkiego rozwiązania problemów i zdrówka dzieciaczkom :*
Wszystkim chorowitkom powrotu do zdrówka!!
U nas też choroby się zaczęły Igor gorączkował nam w niedzielę i poniedziałek...dziś ok a do tego kaszel.A Gracjana katarek ma.Oby na tym się zakończyło.
Madzioolka tak umowę mi przedłużyli całe szczęście bo co by nie było to zawsze jakaś kasa na tym koncie jest-chociaż na opłaty i życie...bo na przyjemności to niestety często brakuje:-(A jeszcze to wszystko tak drożeje a wypłaty jak zaklęte w miejscu stoją!!
Trasiu kurcze Wy już nie cycowe!!Nie wiem czy gratulować czy nie ale chyba szczęśliwe jesteście z Marysią:-) to najważniejsze!!A jak się Marysieńka czyje po upadku i szczepieniu??Wszystko ok??
Zeberko dziękuję za słowa otuchy.Gratuluję Wikowego chłopaka!!:-):-):-)Co do wózka to ja zakupiłam po przeczytaniu masy komentarzy poztywnych na allegro nowy wózek Delti Cat.Dzisiaj przyszedł i muszę przyznać
REWELACJA!!Z Quinny też byłam strasznie zadowolona ale nie mam miejsca w domu na przechowywanie gondoli, fotelików i bjaczków(z których mi dziecię powyrastało)i doszłam do wniosku ,że trzeba sprzedać.Podjęłam dobrą decyzję!!
Mrsmoon trzymałam za Was kciuki i wiedziałam ,że się uda!!:-)