reklama

Czerwiec 2011

Doris badania krwi odpuściłaś, toś sobie następny temat wynalazła:wściekła/y: my bezzębne pewnie jeszcze długo, co potwierdziła dziś lekarka:-D Do 10. m-ca pierwszy ząbek to norma, ja nienormalna zatem jestem:rofl2:
Andariel to u Was z tą gorączką tak jak i u nas - jeden dzień i spokój...dziwne to...
zeberko cieszę się, że Bartuś w dobrym nastroju, to znaczy, że antybiotyk zaczął działać:tak:
Z Ciebie to naprawdę jest wózkowa maniaczka;-)
trasia a suzuczki albo suzukinki nie przejdą?:-D:-D:-D

reklama
Setana moja Maja też czasem co 4h je, szczególnie po 180-190g obiadu ma taką przerwę, a co z psiakiem się dzieje?

Ja nerwowo nie mogę słuchać i zdjęć Madzi oglądać, bo się rozklejam zupełnie...Zabiłabym sk...Boże, jaki stres to dziecko musi przeżywać...aż w żołądku ściska:-(

dziewczyny ja o Madzi staram się nie myśleć, bo mnie żołądek boli... nie mogę, nie potrafię sobie tego wyobrazić. Kim trzeba byc żeby to zrobić i co może czuć matka. Najgorsza ta niepewność...

setana
jak pewnie pamiętasz Marysia też nie ma w zwyczaju zawiadamiania, że jest głodna. Więc ja jedynie patrzę na zegarek i jak myślę, że to już pora to jej daję. I ona zjada, ostatnio dość chętnie. Ale gdybym nie zaproponowała to nie mam pojęcia po jakim czasie by sę zaczęła upominać. Nie chcę eksperymentować w tej kwestii. Ostatnio je mniej na dobranoc i budzi się ok 5 na I śniadanie (wczęśniej spała do 8). Ale kilka dni temu obudziła się o 3 więc pomyślałam, że pewnie jeszcze nie jest głodna, wzięłam ją do siebie do łóżka i ona po prostu zanęła i spała do 7.45... bez jedzenia.
a co z Tayą?

zebrra haha, padłam jak przeczytałam o twoich wózkach:))

marta haha, no mi niestety nie podobają się wesołe skrzypeczki :) Takie to słodkie... ja bym chciała coś miłego, ciepłego i klimatycznego:tak:

msmoon ne chcę doprowadzać stowarzyszenia suzuki do palpitacji serca, zostawię im w spokoju nazwę Suzuki, suzuczki itp. Niby mogę ale to naciąga na mnie inny system kontroli którego chyba wolałabym uniknąć... póki co:)

reklama
trasia - mnie sie wydaje ze masz tak klimatyczne nazwisko ze spokojnie dodaj do niego School i bedzie fajnie ;)
a jak klimatycznie to np:
= Krwawe struny michał podpowiada ze krwawe struny lucyfera haha :-D
= smyczkiem po oczach
= podal jeszcze jedna nazwe ale raczej nie zacytuje zbok jeden ! :-D:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry