Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogitu, nie podoba mi się trochę Twój post o tym , że nasze reakcje są zabawne i że najzabawniejsze, że to mówią te które nie karmiły...
To, że się czegoś nie przeżyło nie znaczy, że nie wolno się na ten temat wypowiadać i mieć wyobrażeń z tym związanych... Ironia, zolza i ja mamy takie same prawo o tym dyskutować jak i Ty. Mam 10 lat młodszego brata i mama karmiła go zawsze b. dyskretnie choć często też publicznie i zadziwia mnie widok niektórych kobiet które obnoszą się z tym i afiszują.
Może właśnie dlatego, że my nie karmiłyśmy jeszcze, to potrafimy zrozumieć, że nie każdego taki widok rozczula a Ty już nie potrafisz spojrzeć z tej perspektywy...
Mam nadzieję, że się nie popstrykamy, ja tylko uważam, że każdy ma prawo do własnych opinii. Może kiedyś zmienię zdania a na razie mam takie (I wcale nie jestem przeciwniczką publicznego karmienia!!)

Witam się wieczrnie
Bardzo mi jednak smutno bo Przemuś jest chory. :-( Robiliśmy dzisiaj badania i mocz jest ok, crp podwyższone i dzisiaj zrobił z 5-6 kup. Gorączka ok 19tej to 39,1 stopni. Jutro z rana idziemy do lekarza. Teraz pytanie do mam dzieciatychlub zorientowanych w temacie. Jest szansa, że to ząbki? Czy któreś z Waszych maluchów tak miało?
O ranyZeberka, a Twoja fotka w avatarze to sprzed ilu lat?? Bo wyglądasz na niej jak nastolatka a nie mama takiej dużej córy (bo Jasiek to jeszcze malizna)![]()