dobry wieczór!
ojjj
Doris, a co się dzieje, że się nie najlepiej czujesz? Fizycznie czy psychicznie? mam nadzieję, że to nic poważnego, na pocieszenie dodam, że wiosna przyszła, więc może być tylko lepiej
mamusia po prostu brak słów... najpierw się deklarowała, a teraz jak macie ciężką sytuacje to jeszcze dokopać potrafi... ehh, wspieram z całych sił i wiem, że sobie jakoś poradzicie!
dubeltówka strasznie mi przykro

no ale nie mieliście wyjścia.. znaleźliście mu nowy dom?
ironia jejku współczuję sytuacji, normalnie k...rwica strzela, zrób z tym coś koniecznie, jeśli będziesz miała możliwość... a teraz to życzę Twojemu dziadkowi jak najwięcej spokoju i jak najmniej bólu, a Ty się trzymaj dzielnie

a suknia przepiękna!
Tesiak hej, pisz coś więcej!
Zołzik szkoda, że nie udało Ci się mężowi pokibicować :/ nie martw się już niedługo Edi bedzie mógł Wam towarzyszyć!
forever fajnie Cię widzieć na głównym
Aestima mam nadzieję, że niedziela udana jak i sobota!
Madzioolka jesteś strażniczką naszego czasu

dzięki za przypomnienie... a co do usypiania Majonezki to ehhh szkoda, że bez zmian, ale życzę powodzenia... u nas też kiepsko, czego nie próbuję to nie działa, mam dość usypiania po 40 min.. tym bardziej, że widzę jaki Kubik jest zmęczony... dosłownie pada na twarz :/ no i gratuluję zakupu wózka!
Misia i jak tam impreza? Wybawiłyście się?
a u mnie dziś tak wiało, że nawet na spacer nie wyszliśmy, krzesełka ogrodowe latały! dobrej nocki babeczki!