reklama

Czerwiec 2011

Ta u nas ma tez byc zimno w ten weekend tak ok 2 na plusie i potem od poniedziałku powoli cieplej a swieta tez slyszalam, ze cieple. Zreszta pogoda nie ma wyjscia, Amela i Olek juz maja wybrane ciuchy na swieta i ja mrozów nie przewiduje!:-D:rofl2:

M. zrobił mi juz prezent na swieta - powiedział, ze z nami nie jedzie (co roku jezdzimy pod bydgoszcz do domu mojego wujka - zbiera sie cała rodzina- moja rodzina;-)) Tak wiec niedziela wielkanocna zapowiada sie spokojnie, chociaz potem do tesciów ale bedzie tez szwagierka (ostatnio mam z nia dobre relacje :szok: i jej maz ktorego b. lubie).

Ostatnia edycja:
reklama
sorki za nieobecność ale mam problemy że tylko się powiesić...do żłobka nie przyjęli od roczku i już więc szukami niańki ale w 4 dni to nie da rady...mam jedną polecaną przez dyrektorkę żłobka ale ta ma dziś pogrzeb i nie wie czy jej się uda dziś spotkać a mój pracodawca zadzwonił i powiedział że dziś do 19 mam dać znać czy się pojawię, mój idzie do pracy od pon a co ze mna tego nie wiem, wszystko mnie przytłacza a teście zamiast wspierać dołują, każdy ma inne zdanie a mi już głowa pęka od tego wszystkiego, mam ochotę to wszystko je**ąć i tyle, nie sądziła że przyjęcie do prasy może nieść za sobą tyle nerwów i problemów, ja jestem już strzępkiem nerwów nie wiem co robić i w ogólę wszystko do dupy tylko sie powiesic...

ironia
A dla mnie to juz sie nie liczy jego obecnosc, a dziecmi i tak sie nie zajmuje. Dla mnie to leiej mniej stresu, a dla dzieciaków pewnie tez (mam nadzieje), ze jak mama spokojniejsza to one tez.
A, ze d . . ek to ja sie zgadzam - jeszcze troche ogarne sie jakos, do pracy wracam i koniec z tym.

Aestima
Mam dla ciebie flanolowa bluzke-koszule taka biało-granatowo-szara moim skromnym, niedosciadczonym zdaniem sie nadaje na jakies misiaki itp.

Ostatnia edycja:
mamusia - nie masz nikogo ze znajomych zeby zostali kilka dni z mlodym zanim sie nie ogarniecie? albo zaplaćcie tesciom, jak z nich takie żyły :tak:

gordon - podziwiam cię naprawde...duzo trzeba siły zeby taka decyzję podjąć.. niby tak sie latwo mowi nie chce to niech spada..ale sama nie wiem czy bym miala tyle sił w sobie.. :zawstydzona/y:

a czy on wie o tym co zamierzasz czy chcesz mu zrobic prezent?

mgordon :((( A jak uarguentował, że nie jedzie? A Ty do teściowej w takim razie jedziesz? Jaja bym urwała za coś takiego:no:

Ja mam chwilkę relaksu- faceci na spacerze a ja z kawą i kawowymi michałkami( masakra jakie pycha, jadłyście??) siedzę na bb. Ale zaraz muszę te chwile na sprzątanie spożytkować, ehhhhhhhhhh:wściekła/y:

Dziewczyny - ja tak z doskoku, ostatnio nie zaglądam na główny nawet, bo mój komp. się zbuntował i jak włączę bb to... się zaczyna:crazy: a że ze mnie mało cierpliwa istota, to wolę nie rzucać przekleństw w eter (Nina słucha;-)) i wolę nie włazić na bb wcale... mam nadzieję, że za jakiś czas to się naprawi! trzeba poczyścić dysk chyba... tak więc pozdrawiam;)

no i ch***j nie idę do pracy moja teściowa może być z siebie dumna, niańki nie znalazłam a nie będę byle komu dziecka podrzucać a po następne i ja i Tymek musimy niańkę bliżej poznać a nie tak od razu...ale chociaż mój pracodawca do którego zadzwoniłam z przeprosinami i wytłumaczyłam sytuację powiedział mi że z moimi referencjami i doświadczeniem on ze mnie tak szybko nie zrezygnuję i poczeka na mnie jeszcze miesiąc :-):-):-) wyobrażacie to sobie bo ja jestem do tej pory w szoku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

O kurcze mamusia no to super!!! To życzę Ci abyś szybko znalazła odpowiednią nianię dla Tymcia i żeby wszystko się już Wam dobrze ułożyło a teściowa niech spada na drzewo, niech zobaczy że bez niej też sobie świetnie radzicie i nie jest niezastąpiona! :)

A ja znowu skaczę z radości - Maja znów zasnęła leżąc na łóżku obok mnie :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry