Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

DORIS kochana,to nie ja a pediatra kazala.nam isc do okulisty z uciekajacym oczkiem.Mam nadzieje,ze potwierdzi slowa neurolozki o zezie pozornym.Waga ok a nawet lepiej,Maja przybraka 500g w poltora m-ca!Waz 8300g.A jak waga Julii?No i jak dzis temperatura?
. Rano zmierzyłam temperaturę a tu 39,4 więc szybko się ubralismy i do lekarza. Osłuchowo nic nie ma, kataru zero, gardło dobre, dziąsła spuchniete czyli zęby idą. jak temperatura nie minie do wtorku mamy przyjść na kontrolę. Wrócilismy do domu i cały cas temperatury u Julii brak a nurofen dostała o 9,10. mam nadzieję, że jej przeszlo i już będzie ok. A waży w granicach 8 kg. Parę dni temu 7920g
Ja jestem boidupa chyba, bo bym oszalała gdyby Miesio miał 39, wariuję przy 37,5
Kiedyś to był mój chleb powszedni, heh. Ostatnio każdy wieczór wygląda tak samo- książka/ film , pogaduchy z M. lub szycie. Super, ale przyda mi się odmiana
Michał chyba nie do końca mi ufa, bo nawalił tyle czosnku do obiadu, że szok
Musiałam jeść bez sosu
A tak w ogóle kochany jest- cały dzień zajmuje się Małym i jeszcze wieczór daje mi wolny
Teraz na spacerku są, wracają, kąpiel i wychodne:-) Ale mi się emotikony dziś wkręciły!