reklama

Czerwiec 2011

aniołki.jpg Moje anielice...chyba zacznę robić

reklama
Dziewczyny czy te poduchy-rogale zamawiacie na allegro? Może podacie jakieś ciekawe linki, bo ja weszłam na allegro i tu jest masa różności. Ja mam problem z kręgosłupem, więc myślę, że taka "poducha" byłaby największym rozwiązaniem, żeby go odciążyć:-).

Misialina - ja widzę różnicę między siedzeniem w domu kiedy poszłam będąc w 6 miesiącu pierwszej ciąży na zwolnienie a teraz. W pierwszej ciąży wiadomo - nie było nikogo w domu poza mną więc sprzątałam, układałam na półkach, ścierałam kurze i tak w kółko. Dzisiaj jest Igor a jeśli jest w szkole to i tak mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie mam czasu się dołować. Na pewno tęsknię za pracą i aktywnym życiem, ale czas naprawdę szybko zleci. Już niedługo nie będziesz mogła narzekać na brak aktywności :tak:

ale produkujecie...
witam z wieczora...
ja caly dzien w lozku spedzilam a rano przy wc :baffled::-(
noooo.... mialam robic te nasza liste ale wybaczcie nie mam sil...
w poniedzialek sie tym zajme wybaczcie naprawde...

ide choc troche Was nadrobic bo calosci pewnie nie dam rady. Wiecie juz powoli sie gubie tyle nas tu jest heheheh...:sorry2:

reklama
Witam sobotnio :)
Zmykam się ogarnąć, bo jeszcze w piżamie urzęduję, chociaż sądząc po pustkach na forum Wy pewnie jeszcze w łóżkach ;)
U nas śnieżek za oknem, ale pewnie niedługo się utrzyma, bo temperatura ok 0st.
Pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry