Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny czy te poduchy-rogale zamawiacie na allegro? Może podacie jakieś ciekawe linki, bo ja weszłam na allegro i tu jest masa różności. Ja mam problem z kręgosłupem, więc myślę, że taka "poducha" byłaby największym rozwiązaniem, żeby go odciążyć:-).
Misialina - ja widzę różnicę między siedzeniem w domu kiedy poszłam będąc w 6 miesiącu pierwszej ciąży na zwolnienie a teraz. W pierwszej ciąży wiadomo - nie było nikogo w domu poza mną więc sprzątałam, układałam na półkach, ścierałam kurze i tak w kółko. Dzisiaj jest Igor a jeśli jest w szkole to i tak mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie mam czasu się dołować. Na pewno tęsknię za pracą i aktywnym życiem, ale czas naprawdę szybko zleci. Już niedługo nie będziesz mogła narzekać na brak aktywności
ale produkujecie...
witam z wieczora...
ja caly dzien w lozku spedzilam a rano przy wc :-(
noooo.... mialam robic te nasza liste ale wybaczcie nie mam sil...
w poniedzialek sie tym zajme wybaczcie naprawde...
ide choc troche Was nadrobic bo calosci pewnie nie dam rady. Wiecie juz powoli sie gubie tyle nas tu jest heheheh...
Witam sobotnio
Zmykam się ogarnąć, bo jeszcze w piżamie urzęduję, chociaż sądząc po pustkach na forum Wy pewnie jeszcze w łóżkach
U nas śnieżek za oknem, ale pewnie niedługo się utrzyma, bo temperatura ok 0st.
Pozdrawiam