reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

i macie mieszkanie 73m????:szok: za 280tyś????:szok: myśmy w tym roku kupili 54m za 280tyś!!!:eek: i to jedno z najtańszych we Wrocławiu w nowym budownictwie...
martadelka ale świdnik ma tylko 40tys mieszkańców, to niewielkie miasto a wrocław 640tys ludności. U nas ceny mieszkań winduje bliska odległośc do Lublina, mało kto pracuje w Śwd, raczejw szyscy dojeżdzają do Lbn to i ceny lubelskie niestety. Taka Łęczna oddalona o 20 km już ma taniej niewiele ponad 2 tys zł za metr mieszkania, u nas prawie 5tys w nowym budownictwie, tylko stamtąd już nie ma takich połączeń komuniakcyjnych i o to wszystko się rozbija. My tez mam RNS :) bez tego to nie byłoby wogóle tematu mieszkania. No i nasze tez było z drugiej ręki, nie nowe.

marta u mnie tak nie jest, Marcin robi bardzo duzo sam od siebie. I posprzata i wszystko przy Marysi zrobi bez mojego proszenia. Jedyne czego nie robi to jej nie gotuje.
To ja muszę od razu napisac sprostowanie :-p bo to nie jeste tak że T nic nie robi, broń boże nic takiego nei mówie, bo przy Mai zawsze robił wszystko, obiady też gotuje częściej niz ja, piecze ciasta pizze robi i różne takie :) mnie kłują w oczy drobnostki - np przez trzy dni będzie omijał łukiem pudełko po jakimś jego sprzęcie komuterowym które leóy na środku przejścia ale nie wpadnie na pomysł żeby je podnieść i sprzątnąć, dopiero jak ja je podniosłam to powiedział gdzie mam je położyć, wiem błahostka, ale wkurzająca ;-)

Czytam o cenach mieszkań i faktyczne rozstrzał duży - Madzioolka, Martadelka - tu jakoś dziwnie warszawsko czyli drogo licząc z metra :eek: Ja kupowałam prawie 6 lat temu i za 110 + 10 weranda + 16 taras + 2 miejsca z drugiej ręki ale w nowym budynku, praktycznie w centrum - do Dworca Centralnego 15 min trawajem ktory pod nosem dałam.... znacznie więcej niż Wy obie razem, ale wszysycy mówią, że dobry interes zdrobiłam.
no tak jak piszę - u mnie drogo przez Lublin, a jak skończa budowac lotnisko to ceny jeszcze bardziej pewnie pójdą w dół. Gdy chyba dwa late temu ceny mieszkan znacząci spadły to u mnie ani deweloper ani spółdzielnia nie obnizyła ani złotówki za metr ;/

reklama
asinka... wszyscy spia :-D

a mi oko pika.. :eek: za duzo siedze przy kompie i sie sypie normalnei z kazdej strony :nerd:

jutro sobie za to odbije bo nianai jest caly dzien wiec ja ide w długą :-p

Ironia - z tym okiem to niedobór żelaza, też kiedyś tak miałam.
A to już moje/nasze docelowe mieszkadło - nie lubię przeprowadzek i użerania się z ekipami:no:

Trasia, co Ty mówisz??? Jak to?? który tydzień??? o mój boże, trzęsę sie jakbym to co najmniej ja była!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: Ale jaja!!!! Marcin wie? Jak się czujesz???

wg moich domysłów 9 tydzień:happy: Robiłam już dwa testy, 4 i 2 tygodnie temu ale były negatywne. Od dwóch meisięcy nie miała normalnej @ tylko plamienia. No powtórzyłam test, bo mi to nie grało. Czuje się świetnie!!! Żadnych mdłośći, jestem zmęczona ale to już permanetne u mnie więc nie zauważyłam:)))
Moja pierwsza reakcja na 2 kreski : "o ja pier...." głośno przy Marysi:-D Ale potem strasznie się ucieszylam! Marcin wie, dzwoniłam do niego. Wziął urlop i zaraz będzie w domu.
Rany, cała się trzęsę.... idę po południu do lekarza plissss o wielkie kciuki!!!

o matko, ale jajca! Ale będzie prezent na roczek dla Marysi!!!:happy:

Kurcze, ja sobie pomyślałam, że gdybym to ja zaciążyła, to byłabym załamana...:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry