reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Aestima hehe chyba tak:-D

kurcze dziewczyny a ja pilam w tym czasie wino... nie duzo, co kilka dni lampke. I na diecie bylam, i witamin zadnych nie bralam. Martwie sie o to...

teraz zacznij brać i dobrze się odżywiaj i będzie ok;) Jeju, ile dziewczyn nie wie i robi na początku sto razy gorsze rzeczy??

Trasia, to w jakim miesiącu rodzisz??:-)

ło matko!!! jaka wiadomość!!! trasia będzie miała kolejne małe trasiątko!!!:-D:-D:-D ależ cudna wiadomość z rana:-D trasia nie przejmuj się, że trochę wina wypiłaś, że dietowałaś się, spokojnie, teraz wszystko będziesz robiła prawdiłowo:tak: daj znać jak u lekarza&&&

z tego wszsytkiego nie przywitała się: cześć kobitki:-D
ja też podłączam się pod sprostowanie Madzioolki, też nie miałam na myśli, że M nic nie robi, bo i zajmuje sie mała, i chodzi z nią na spacery, na podwórko, do piaskownicy, wykąpie, uśpi, ale ogólnie, generalnie my kobiety więcej robimy, więcej rzeczy ogarniamy a faceci czasami tylko po łebkach, a najlepiej to w niektórych sprawach pokazać paluszkiem, jak to pisałyśmy
oj nie mogę sie teraz skupić na pisaniu bo myślę o małym trasiątku:-D:-D:-D

o matko az mi sie zpalakac chcialo ale super ! :-D:-D

trasia - nie martw sie ja myslalam ze mnie nerki bola jak zwykle i bralam antybiotyk na nie a to była ciaza :-p:-D

no i cudnie, bedziemy mieli kolejnego bobaska:) trasia moje wielkie gratulacje i wielkie &&&&&&&&&& a winem nawet nie masz sie co przejmowac, ja popijalam piwo bo tylko to mi na poczatku mi pomagalo na megasne mdlosci, przciez nie upiljalas sie do nieprzytomnosci a ze bylas na diecie-czytalam co jadlas i na pewno jadlas zdrowo.przeciezdzidzius nie potrzebuje 10 pączków na sniadanie a wielu lekarzy nie kazde brac witamin w pierwszym trymestrze....no to sie pomądzryła

madziolka dostalas mojego smsa????

a tak w ogole dzien dobry w ten piekny poranek, slonce swieci, nie spie chyba od 4 bo mojemu synowi znudzilo sie spanie, wiec przylecialam do was poprawic sobie nastroj:)

aestima jak tam sprawy mieszkaniowe bo sie zapomnialam spytac???
ironia mam glupie pytanie czy ty lubisz sie bujac na krzesle przed kompem, bo ja ciagle sobie ciebie wyobrazam w takiej oto pozycji:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry