reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Zo, ta, chcialabyś- mogłabyś sobie te zielone lidki kupić:-D:rofl2:
Trasia, ja dziś cały dzień o Was myślę i nawet o 9 do Michała do pracy zadzwoniłam z newsem:tak::-) Powiedział " ale jaja!", więc może faktycznie chłopak będzie???:-D

:-D :-D :-D ha ha ha, nooo ;-) Śmiech smiechem, ale ostatnio coraz częściej miewam chwile, kiedy myślę o bobasku - tylko jest tyle "przeciw", że chwilowo pozostanie to w sferze wirtualnej ;-)

Ja też powiedziałam K., a on: "Ale super! Tylko wcześnie trochę..." Ja mu na to, że Trasia się cieszy, bo chciała, a on, że jak tak, to on też się cieszy :-D

reklama
Aestima, tak, zarzekałam się i nadal, jak myślę o ciąży, to mam dreszcz na plecach... Ale dziecko baaardzo chcę drugie! Tylko im dalej od porodu, tym częściej myślę, że może dałabym radę znieść te 9 miesięcy ;-) Ale obstajemy przy swoim planie - niedługo mamy zamiar odwiedzić kilka ośrodków adopcyjnych w celu zorientowania się, jakie mamy szanse na adopcję :-) I to mnie nakręca baaardzo pozytywnie :-)

Się dzieje.... :szok: Już napisałam do Traschki smsa :-D Dubeltówka86 - a może Ty też ? :-p
Myślę, że wszystko będzie dobrze, tylko Traschka - zdecydowanie musisz tryb życia zmienić :tak:
Wogóle dziś dzień dobrych wiadomości - moja koleżanka wie,że będzie miała córkę którą bardzo chciała - a wszystko wskazywało na chłopaka,łącznie ze snami o wielkim ... wiadomo co :sorry: - na usg.
Aestima - mieszkanko fajne - i ta antresola ;-) - tylko te pokoje przechodnie - o ile dobrze zauważyłam są mało praktyczne :-(
Ja - Zołza - ambitnie, ale nie na moją konstrukcję psychiczną.

Ostatnia edycja:
forever, dziecko małe, więc przechodni pokój to nawet plus a potem i tak spadamy do większego lub do zg:-)

Forever, nie wiem, czy ambitnie - to nasze marzenie :-) A najpiękniejsze jest to, że każde z nas myślało o tym, zanim się poznaliśmy :-) No ale pisałam już o tym niejednokrotnie...

Co do mieszkanka, które wrzuciła Aestima, miałam pisać to samo. Ale jeśli to ma być na 2 lata, to da się przeżyć ;-)

Mnie podjarał, fakt, ze to kamienica w sercu miasta- klimat bez porównania jeżeli chodzi o blok. a przechodnie pokoje- urok bydgoszczy- na 5 mieszkani, które rozważamy- 3 mają przechodnie, ale mi to nie przeszkadza a gdybyśmy mieli dłużej pomieszkać, to Michał już coś mi przebuduje- może nie w bloku, ale kamienica ma możliwości :)

Aestima - co do klimatu masz rację no i Ślubnego z kwalifikacjami do zmian :tak: jak się zdecydujecie napewno wpadniemy zobaczyć ;-)A co do roczków - zaproszenie na pierwszy weekend czerwca nieustająco aktualne :tak:

reklama
dubeltówka daj koniecznie znać, co powiedział lekarz odnośnie Emilki, oj bidne jesteście wszystkie trzy, Asia dokazuje, nie chce spać (nawet jak ją na spacer weźmiesz?), Emilka znowu w nocy spać Ci daje bo coś choruje, oj kochana to absolutnie się nie dziwię, że jesteś przemęczona, słabo Ci i automatycznie spadek formy, gorsze samopoczucie, mniej cierpliwości itd ściskam na odległość
aestima fajne to mieszkanko, i jak na 2lata to faktycznie pokoje przechodnie ujdą, bo na dłuższą metę to bym nie chciała, a kamienica bez dwóch zdań ma swój urok, powodzenia z kupnem:-)
zołzik a wstępnie wiesz jakie wymagania trzeba spełnić odnośnie adopcji?

ja też ostanio miewam mysli a może drugie dziecko, ale rozsądek na razie zwycięża...

Do góry