Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mówię rano Ta a On na to - "wiedziałem! i na tym pewnie się nie skończy..." ja wielkie oczy - o co mu chodzi - a ten mówi że teraz to pewnie lawinowo forumki będą zaciążać
:-)
mało nie padłam ze śmiechu :-)
ale nie wiemy ktory to dzien. A, ze ostatnia normalna @ byla koncem marca to niczego sie z tej daty nie dowiem, bo owulacja musiala byc znacznie pozniej. Przy moich super regularnych cyklach to akurat nic dziwnego. SOrki ze was tak obarczam opisami, ale wiecie... ja zyje tylko tym teraz. Wiec musicie o tym sluchac czy chcecie czy nie 

A co do choróbska, to przyczyna u nas jest prozaiczna - zarówno u mojej mamy, jak i u rodziców K. jest dużo chłodniej, niż w naszym, zbyt ciepłym mieszkaniu. Wyziębiliśmy się wszyscy nocami, ot co. Tylko dziwnie to wszystko przebiega... Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie tak źle z tym chorowaniem całą ciąże... :*Trasia my tez !!! :-)SOrki ze was tak obarczam opisami, ale wiecie... ja zyje tylko tym teraz. Wiec musicie o tym sluchac czy chcecie czy nie![]()
:-) cały czas mi się buzia śmieje jak o tym myślę
. Ale co ma być to będzie
Oczywiście pisz o wszystkim co chcesz
Sprzedałam newsa Nutrii - przy okazji życzeń dla BiP - i Andariel, obie beznetowe - pobawiłam się w zgadywankę i w sumie dość szybko wytypowały Ponowną Ciężarówką 
- napisz proszę mi na priv adres mailowy to wyślę oficjalne zaproszenie.