reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trasiu, jak niewiele wiesz??? Test pozytywny, tak? Narządy rozpulchnione, tak? Plamka jest, tak? :-) Poczekamy 2 tyg. i zobaczysz, potwierdzi się tylko wszystko! :-D

trasia głowa do góry! z Mają miałam dokładnie tak samo, 2mm plamka i ciąża ze znakiem zapytania na opisie usg, no i pozytywny test, następne usg za 2 tyg. I też czułam rozczarowanie...ale starałam się nie nakręcać negatywnie, polecieliśmy na spóźnione wakacje a po powrocie poszłam na usg i już widziałam serduszko:tak: &&&&&&&& ale ja wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!
edit: wyniki bety hcg masz dopiero w pn?

Po kolei albo może niekoniecznie :-D Traschka - super wieści, masz więcej czasu by o siebie zadbać KONIECZNIE :tak:Pamiętam moje kursy na HCG, po jakimś czasie bałam się otwierać wyników tzn. rozczarowania.
Ironia - a może Ty następna ?:-D
Safii - kopę lat :-D przyłączam się do zdania Doris : - ) - pisz a nie tylko czytaj :tak:
Adopcja - szczerze mówiąc będąc lekarzem nie wystawiłabym nikomu zaświadczenia że para jest bezpołodna poza oczywistymi przypadkami. Mam koleżankę która ma dwóch synów - w tym jednego adoptowanego i nie słyszałam aby jakieś trudności mieli.
Misialina - a w jakiej dyscyplinie te mistrzostwa ?
Mrsmoon - witamy wampirkę ;-)

Ostatnia edycja:
matko 2 tygodnie.. nie wytrzymam tak długo noo ! :-D:-D

alez sie ciesze...caly dzien chodze jak nakrecona :-D:laugh2::laugh2:

az dywan z tych emocji wytrzepałam łyżką do frytek bo nie dorobiłam sie jeszcze trzepaczki :sorry::laugh2:

reklama
Do góry