asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam :-)
Taka pogoda, a ja mam kolejny egzamin na prawko, dlatego proszę o kciuki :-) I mam nadzieję, że już dzisiaj się uda... Oby... My właśnie po śniadanku - kromki z masłem i serek homo, jak Tymek, tak i ja. Trochę osłody na dzień. A co do tańców i zainteresowań mojego Dzieciątka, to Tymek tańcuje odkąd tylko usłyszał muzykę. Jako, że ma matkę wariatkę, która w ciąży jeździła na koncerty, to dziecko teraz tańcuje jak szalony i traktował metal jako kołysanki
A teraz już ma ciągotki do gitar i bębenków. Sąsiad ma akustyka i Tymek z wielką pasją ciągnie za struny. Czeka aż ktoś Mu zagra i strasznie się wtedy cieszy. Może będą z Niego "ludzie" hehehe :-)
Witaj Mamusia
Taka pogoda, a ja mam kolejny egzamin na prawko, dlatego proszę o kciuki :-) I mam nadzieję, że już dzisiaj się uda... Oby... My właśnie po śniadanku - kromki z masłem i serek homo, jak Tymek, tak i ja. Trochę osłody na dzień. A co do tańców i zainteresowań mojego Dzieciątka, to Tymek tańcuje odkąd tylko usłyszał muzykę. Jako, że ma matkę wariatkę, która w ciąży jeździła na koncerty, to dziecko teraz tańcuje jak szalony i traktował metal jako kołysanki

A teraz już ma ciągotki do gitar i bębenków. Sąsiad ma akustyka i Tymek z wielką pasją ciągnie za struny. Czeka aż ktoś Mu zagra i strasznie się wtedy cieszy. Może będą z Niego "ludzie" hehehe :-)Witaj Mamusia

urodzin bym nie przekładała ze wzgl. na 1 osobę
napisała mrsmoon, która wczoraj przełożyła urodziny Mai, ale u mnie nie pasowało kilku osobom
Szok, dorosła baba na stanowisku a tak się zachowuje jak gówniara

Dałam Nurofen i trochę okłady jej porobiłam i zasnęła u nas w łóżku
Nad ranem gorączki już nie było, ale muszę sprawdzać co chwilka bo w nocy normalnie jajko mogłam na jej brzuszku usmażyć. Emila też z kaszlem i stanem pogorączkowym i w sumie nie wiem skąd to przyszło, ale w sumie lepiej teraz niż za tydziej jak mamy wyjeżdżać do Polandiii