kasiawilde
Fanka BB :)
ehh bidulko, jeszcze trochę, dasz radę 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja przy Tobie to leń śmierdzący
zwłaszcza ostatnimi czasy

a właściwie dziołchy to jak jest z tą wit. D? podajecie? pytanie szczególnie do tych już odcycowanych?
aaa i poprosimy o kciuki, jutro idziemy z małym do ortopedy wreszcie, co by mój garbulec się naprostował![]()
To jest, kurde, podejście :-) Poleżała 4 dni i puścili ją do domu, nic jej nie zakładali, ma tylko wypoczywać. Tiaaa, tylko że mąż pracuje, a mają 3,5-letnią córeczkę... "No co zrobię, jak nie ma mi kto pomóc, muszę dawać radę" - powiedziała rozbrajająco. Dzielna Dziewczynka :-) Potrzymajcie też za Nią kciuki, co? :-)

Na szczęście, mój i tak daje nam pospać. Ale doskonale rozumiem, o co Ci chodzi z tymi wieczorami. Trzeba odetchnąć, mieć chwilę dla siebie, dla Męża... i dla królików ;-)
Taki mam zaduch na tym moim 4 piętrze, że nie wydalam... Całą noc spaliśmy z oknem na oścież i to w samej bieliźnie!! Masakra, ale i tak wolę tak niż żeby miało by padać... Tfu, tfu :-) U mnie teraz sajgon w domu, bo tyle ludzi, ale spoko.
), ale chcę żeby Go obcięła nożyczkami. Zobaczymy co z tego wyjdzie