reklama

Czerwiec 2011

Andariel w banku parcuje moon, ja w ubezpieczeniach (zmieniamy się na dobre - nowe logo :P)

Martadelka zdecydowanie najważniejsze żebyście sie dogadywali z mężem, to Wy tworzycie rodzinę i to Wy macie być zadowoloeni i robić po swojemu a nie pod teściową i ją zadowalać - filozofia Zozły i jak najbardziej podpisuję się taką postawą!!! :)

Zozła nie dziwię Ci się że jesteś zadowolona z siebie - ja ogólnie też wolno się zbieram, no nie chce mi się zazwyczaj i już ale jak czasem wezmę doope w troki i się szybko ogarnę to od razu energia jakas tak przybywa i wszystko szybciej i łatwiej mi idzie :)

Ironia, dubeltówka zazdroszczę przytulaśnych dzieci - Maja się przytula jak nieobudzona jeszcze do końca albo bardzo śpiąca, a tak to zapomnij - jak widzi że się zbliżam z buziakiem to leje po twarzy (brutalna wersja 'głasiu, głasiu', tudzież 'cacy, cacy' w innych rejonach polski), w najlepszym wypadku tylko głowe odwraca...

A ja tam lubię letnie burze - lubię się bać :-):-D tylko że u mnei sie nie zanosi nawet nadeszcz póki co, choć dzis jest i tak juz chłoniej niż w ostatnie dni, więc może nawet wyjdę z Mają o ludzkiej porze na spacer...

W kwestii dzisiejszego obiadu - ja juz zamówiłam i zjadłam w pracy sałatke z kurczakiem a T jajecznicę... u nas od niedzieli nie był oobiadu, ani nam się nie chce jeść w te upały ani robić, jedynie jedliśmy zupę jarzynową która ugotowałam w sobote ale już zjedzona.

reklama
Maja się przytula jak nieobudzona jeszcze do końca albo bardzo śpiąca, a tak to zapomnij - jak widzi że się zbliżam z buziakiem to leje po twarzy (brutalna wersja 'głasiu, głasiu', tudzież 'cacy, cacy' w innych rejonach polski), w najlepszym wypadku tylko głowe odwraca...

Tudzież "aja" ;-) - jak się dowiedziałam od Kati na zlocie ;-)

My w upały lubimy chłodniczek albo młode ziemniaczki z maślanką/kefirem i tego typu atrakcje ;-)

a, czyli pokićkałam;-)
na obiad będzie spagetti z zielonym pesto, nic prostszego chyba w domu nie mam:-pno wyjątkowo nie mam weny do pichcenia, to wolę nawet nie próbować;

dumam mocno nad powrotem do pracy od nowego roku; wychodzi mi, że przy zarobkach zakontraktowanych umową i przy opcji prywatnego żłobka i przedszkola, byśmy byli może 200 zł do przodu:baffled:tylko, że jak się jest w pracy, to jednak wpada jakaś premia, jest szansa na podwyżkę itd., a z siedzenia w domu nic nie będzie; dojazd skm + tramwaj prawie 1,5 godz. w 1 stronę; może zdążyłabym odebrać dzieci ze żłobka i przedszkola o 19:baffled: to mnie chyba najbardziej męczy - czas dojazdu i powrotu z pracy;

Andariel to musisz się przekonac do jazdy!!! :)

zołza właśnie kojarzyłam że na zlocie ktoś jeszcze mówił o jeszcze jednym określeniu ale nie pamiętałam ani kto ani jak :P
Ja uwielbiam młode ziemniaki ale cos w tym sezonie rypia mi żoładek bardzo - albo trafiam na jakieś paskudztwa pryskane albo to wynik cc - bądź co bądź operacja... ;/

dzien dobry!
Jak zwykle tylko wyrywkowo:zawstydzona/y:

Madzioolka
z mojej Marysi taki sam przutulasek jak z twojej Mai, tylko na spiocha się udaje.

Ja dziś byłam na spacerze przed 8 rano, wyszłabym o 7 ale padało. W te upały pozmieniałam plan i wychodzę rano, że największy upał przetrzymać w domu. Ale moje dziecię wstało dziś o 4.30, jestem nieptzytomna.
Normalnie jestem gotpwa na spacer jakieś 40 minut po wstaniu.

Wróciłam po wojażach miastowych i padam na ryj...
Andariel ja to bardzo chętnie. Wcale się nie pogniewam :-p
Martadelka tak, ja się od razu zapisałam :-) Mam 4 lipca, więc już nie długo...
Dubeltówka na kiedy masz termin tattoo??

wpadam na chwile...wlasnie sprobowalam ciasto truskawkowe mrsmoon bo se upiekłam i jest zaje.....biste i co najwazniejsze łatwo sie robi:-D:-) wiec trasia mozesz smialo piec skoro a taka lewa reka do pieczenia upiekłam

a ja wlasnie mam przytulaska malego, on caly czas przychodzi i sie do mnie przytula, takie to slodkie jest, korzytsam bo pozniej bedzie jakies lalunie przytulal:baffled:

a i tesciowka zadzwonila z zyczeniami, przełamaa sie, milo rozmawiala i wyrazila nadzieje, ze moze w koncu do nich przyjedziemy:-)heheh i tu ja mam:-D lece do przedszkola

maratdelka nie masz dzis imienin????

asinka jak test ?

madziolka
- moj tez dlugo nie był przytulasny dopiero teraz taki mamusiowy :)

dziewczyny mam cos dla was :-D

Tata - najważniejszy mężczyzna naszego życia!Tato, tato, coś ci dam,
jedno serce, które mam,
a w tym sercu róży kwiat,

tato żyj nam ze sto lat.

Z okazji Dnia Ojca chcielibyśmy podarować Państwu coś wyjątkowego i jednocześnie podziękować za zakupy w naszym sklepie. W załączniku przesyłamy kod rabatowy, który upoważnia do zakupów z rabatem w wysokości 5 %.Dziękujemy za obdarzenie nas zaufaniem i zapraszamy ponownie !

Rabat: 5 %

Kod rabatowy : bobas_5

By skorzystać z promocji wpisz podczas składania zamówienia nasz kod rabatowy. Kod ważny do 31 lipca 2012 r.
Załoga bobas.pl
[TABLE="width: 515"]
[TR]
[TD="align: center"]Fotelik dla dzieci Essian Tot Baby Seat131 zł[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]Muzyczny delfinek jeździk "Ocean Wonders" Fisher Price150 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Pościel 3-elementowa Bears Bon Dodo - kolor niebieski163 zł[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]Pościel 3-elementowa Monkey Bon Dodo 163 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bottom.jpg

Asinka na 26-ego czerwca, z każdym dniem adrenalina wzrasta:-)i nie wiem za bardzo co mam ubrać tak żeby mu było wygodnie tatuować, a ja żebym nie była skrępowana, że za dużo odsłaniam:baffled: No właśnie jak test, robiłaś????

Asia spała 3 godziny:szok::szok::szok::-) Boże oby w podróży też tak ładnie pospała:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry