reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Wróciliśmy właśnie z placu zabaw, oboje się popluskaliśmy, bo cali byliśmy w piachu :-p A teraz mały usypia [chyba już śpi] a ja muszę coś zjeść, ale najpierw zajrzałam tu ;-)

witam dziewczyny
ja napisałam tak o tym pomijaniu, bo sama nie daje rady wszystkim odpisać i moge sie spodziewać, ze ktoś będzie też sie czuł pominięty... a tego bym nie chciała...

Kati, wyluzuj, duże z nas dziewczynki, raczej każda rozumie, że nie da się wszystkim odpisać... albo brak czasu, albo chęci - dla mnie to dosyć logiczne ;-) I tak Cię kochamy :-D

Madzioolka
- i super, że wygadanie się pomogło! :-) Dacie radę - jedno ustąpi, drugie ustąpi i wypracujecie wspólny system :-)

Asinka
, no to jesteś drugą czerwcówką-ciężarówką :-D Gratki :-)

Witam resztę i idę po drugie śniadanie :-)

reklama
hej laski:)
ukrop ze az starch ale w koncu lato, nie ma co narzekac, jutro wybywamy nad wode ze znajmomymi a za tydzien mamy wesele i na kilka dni na jezioro. dzis szwagierka zabrala mi dominike, jeny jaka ulga,nikt mi nie gada non stop i nie marudzi
saffi, aestima i madziolka ja wczoraj i dzis rano chodzilam nabuzowana jak bizon, bo przezywam mniej wiecej to samo co wy. ciesze sie madziolka ze ci troche lepiej, wlasnie czasami spojrzenie z innej perpsktywy pozwalam nam zobaczyc wiecej niz my mamy w naszej glowie. generalnie nie jest to wszytsko takie proste, niby robi sie to co sie lubi, kocha sie nasze dzieci i codzienne obowiazki ale przychodzi znuzenie, przemeczenie i mamy do tego prawo bo nie jestesmy robotami jak to kiedys zolza napisala. ja sie wczoraj nafochowalam na mojego K ale dzis rano wstalam i sie przytulima do niego bo choc wiem, ze musimy pewne rzeczy obgadac to wiedzialam ze musze sie przelamac dla naszego lepszego samopoczucia w ciagu dnia:)

kati ciesze sie ze jestes, wiem o czym piszesz z tym pomijaniem, ja tez czasami mam takie odczucia, ale ciezko tak kazdemu odpisac, czasami nie wiem sama co napisac i tak wychodzi, zreszta nie mam tyle czasu co kiedys:no:
asinka no wielkie gratulacje, niech wam sie uklada a maluszek zrowo rosnie, usciski od ciotki marty:)
ironia kupowanie *******ek jest najfajniesze:)
trasia ciesze sie ze ci lepiej, ze mldosci przechodzia i juz teraz bedziesz cieszyc sie z tej ciazy:)
zolza, aestima wim ze pisalyscie o tym na innym watku ale pisze juz tu, ja bez mojego K tez sie nigdzie nie ruszam, tez rozwazalam zeby pojechac na zlot sama ale nie moge:no: musze czuc ze go mam obok siebie i juz, oboje tak mamy, on by mnie nawet samej nie puscil:)
mama m witaj na forum:)
majqa nie mialam pojecia ze od nadmiaru sliny mozna dostac zapalenie ucha, buziaki dla malego
mrsmoon czesc kochana, no to rodzice poszaleli, fajnie, moja mama tez czesto kupuje cos dzieciakom
hej martadelka

Normalnie, padam na gębę od rana. Byłam tylko w sklepie i aptece, a czuję się jakbym milion km przeszła i słabo mi i nie dobrze :-p Nawet nie mam chęci z domu wychodzić...
Trasia dobrze, że u Ciebie już lepiej. Teraz mnie czeka "najgorsze" ;-)
Madzioolka cieszę się, że już lepiej i że inaczej na to spojrzałaś... Czasami trudno tak, bo wiem sama po sobie.
Marta dziękuję i korzystaj Kochana ze spokoju wokół Ciebie ;-)

hej :)
majqa ale biedactwo się nacierpi...współczuję:-( mam nadzieję, że leki szybko zaczną działać. A to coś w trąbce i pęknięta błona nie mają wpływu na słuch?

z tego co lek mówił to nie ale jak zwykle wyjdzie w "praniu"; modlę się by było wsio ok

Hahahaha!! 2 kreski :-) I jak na razie mam tyle do powiedzenia :-p

serdeczne gratulacje i spokojnej ciąży życzę

traschka - gratuluję i spokojnej ciąży życzę - nie miałam okazji wcześniej ;-)

Dziewczyny i ja nie miałam pojęcia, że slina może wywołać zapalenie ucha. Katar owszem ale ślina hmmm. Szkoda, że muszę się tego uczyć na własnym dziecku... ehh

marta normalnie zazdrościłabym Ci tego jeziora, ale jedziemy nad morze, więc też będę miała wodę:-Dsiostra przyjeżdża do nas na ten czas posiedzieć w domu i kwiatki podlewać

Właśnie z balkonu wróciłam, dosadziłam 3 kwiatki, które jeszcze mi zalegały, podlałam cały mój dobytek i wróciłam zlana potem. Żaru z nieba dzień już sama nie wiem który...Siedzę przy wentylatorze i się wentyluję;-)Jak Maja wstanie wskakujemy do wanny, choć miałam w planie basen na balkon wyrzucić, ale zdecydowanie przyjemniej będzie w dużej wannie w chłodniejszej łazience a nie na słońcu. Dziś robię fasolkę szparagową z jajkiem sadzonym na obiad, ale na razie mi się nawet jeść nie chce. Dobra pogoda na odchudzanie, przez 1,5 tyg schudłam ponad 1kg nie jedząc słodyczy(kawałek ciasta czasem tylko zjem) i ograniczając pieczywo na rzecz pieczywa chrupkiego. I co dziwne nawet nie mam wielkiej ochoty na słodycze a ja przecież maniak czekoladowy jestem

Moon, Marta zazdroszczę Wam tej wody, ale w sumie od wtorku będę w Szczecinie, a stamtąd to już nie daleko nad morze, więc pewnie też się z Tymkiem wybiorę :-) A kiedy Moon wyjeżdżasz i dokąd, bo jakoś mi to umknęło :zawstydzona/y:??

Moon przepraszam, nie doczytałam :zawstydzona/y: A to trochę daleko od Szczecina. Myślałam, że się spotkamy :-) A Sz.się cieszy jak głupi. Piszę mi co chwila smsy typu: "MAMA :*" itd.

reklama
Do góry