Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)Zołza dziękuję bardzo :* ja też cieszę się niezmiernie że tak nam się udało to rozwiązać, to był temat który najbardziej mi doskwierał ostatnio ale już wyjaśnione ustalone i teraz pozostaje tylko wyszukiwanie atrakcji i ciekawych miejsc do obejrzenia
a z prysznicem to u nas tak samo - jak myję włosy to jest super zabawa (ja nachylam sie nad brodzikeim od prysznica więc jeszcze mniej zdrowo) a wtedy Maja przychodzi i nawet czasem wsadzi łapke do środka i umoczy kilka paluszków i chichra się cały czas ale broń boże Ja włożyć, natomiast moczenie głowy i twarzy to dramat codziennej kapieli, nie ważne czy w wannie czy pod prisznicem... to chyba spaczenie po mnie bo ja tez nei lubię mieć mokrej twarzy, oczywiście nei tak jak Maja bo myję się normalnie codziennkiale w basenie czy jeziorze robię wszystko aby od szyi w górę być sucha
aestima ale super ciuszki!!!! nabrałam ochoty na zakupy ubraiowe dla Majki, niech no tylko wypłata ptzyjdzie pod koniec tygodnia
Dziewczyny szalejecie z tymi nocnymi wyjściami... my ostatnio siedzieliśmy ze znajomymi u nas do 1 i jak juz ledwo kontaktowałam, a ziewałam tak że głupio mi było strasznie ale po porstu nie dawałam rady, także Zołzik - 4 czy 5 więki szacun:-)

Oby nie męczyło Cię za długo...
Ale mamy kilka takich miejsc, gdzie grają rock/metal, więc posłuchać można i potańczyć/poskakać przy tym... Och, ja mogłabym do rana ;-) Tylko żeby następnego dnia ktoś się dzieckiem zajął ;-)
I bądź tu mądry...