Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiem, wiem to niedopuszczalne ale jakos tak wyszło, ale juz dzis wrociło wszystko do normy i jestem ;-)
Trzymam kciuki.
Nie wiem czy to jest spowodowane zmęczeniem, idącymi ząbakamy czy czym....??????? Pewnie wyolbrzymiam, ale martwi mnie to... Na podwórku jest Dawidek, z którym mama w ogóle nie chodzi na plac zabaw bo gryzie dziecie... Do tego (już to chyba pisałam) dziadkowie nie pomagają mi w tym temacie, opowiadali mi jak to Emilka czasami ich ugryzie (dla nich - zero powodu, nawet sytuacji nie umieli mi opisac, żebym mogła się zorientować i zastanowić nad przyczyną...) to oni w ogóle nie reagują, cieszą się
dla nich to zabawne!!!
ostatnio jeszcze teściowa mi powiedziała, że jak będę tyle rzeczy zabraniać Emilce, nie pozwalać jej jesć kolejnego biszkopta, nie pozwalać np na zabawę czymś co ja uważam za nieodpowiednie (czyt. niebezpieczne) to ona będzie mi się sprzeciwiać, buntować, będzie nieznośna, będzie się na mnie foszyć itd I wiem, że to głupie, nawet jeszcze tego nie napisałam, a wiem, że to głupie, bezsensowne wręcz idiotyczne ale zaczynam się zastanawiać czy teściowa nie miała racji...