heloł babeczki
jeszcze tylko 4 dni (bo dziś już nie liczę) i woooolne :-):-):-)
aż mi lepiej
Martadelka piszesz, że twój mąż nas nie zna, mój M. też nikogo nie znał jak jechaliśmy na zlot i wytrzymał ;-) on nie gryzie (dość spokojna bestia ;-)) jak mu to powiedziałam, to stweirdził, że może twój gryzie ;-)

i nie chce sie z nami spotkać
A może zrobimy większy zlot w Opolu?
martadelka, katamisz, Asinka, ja, może Traschka, Ironia? kto jeszcze chętny?
ja mam niedziele 16-stego września wolną, bo mój M. jedzie na koncert do Krakowa, więc moge sama jechać z małym :-)
Asinka ja dojedziesz jakoś do Rybnika to moge Cię zabrać :-)
co wy na to ?
Asinka a co powiesz na spotkanie u mnie 15-stego sierpnia ?
masz wolne? ja zapraszam :-) możesz zanocować, pogrillujemy :-)
soksy superowe te łóżko :-) napisz jak mały w nim śpi, czy nie wypada. Ja bym chciała coś podobnego, ale jeszcze się boje że wypadnie, cuda wyprawia w łóżeczku :-)
katamisz wiem co czujesz z tym urlopem ;-) ja też się niecierpliwie. A Gracja śliczna dziewczynka w każdych włoskach, i tak ma takie coś w oczkach, taka mała łobuziara kochana :-) ;-) przesłodka
Traschka WOW!!! gratulacje zdolna bestio :-) dobrze, że już razem jesteście :-) jak samopoczucie? maluszek nie dawał Ci w kość?
Madzioolka o rany!!!!!

jaki pech was trzyma, ale do 3 razy sztuka, i koniec. Biedna Majka, tak mi jej szkoda :-( tulam wirtualnie...
jak dzisiejsza nocka?
Zołza jak K sie czuje? mam nadzieję, ze nie chory... a kiedy wy urlop zaczynacie?
soksy ty taka aktywna mama jesteś :-)
forever Mateuszowi też ostatnio się długo górna dwójka wyrzynała, kilka dni spokoju i wczoraj znów ślinotok i na dole idą dwójki !!! masakra jakaś
A Krysia to imprezowa dziewczyna ;-) jak mama :-)