reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Soksy - to już ślubów nie ma ? :-) Bo to taka totalna zmiana branży dla Ciebie. Z kim zostawisz Oskara ?

śluby są co prawda mniej ale jest a ja zamykam bo mam disc to zbyt nerwowy i czasochłonny interes a Panny mlode potrafią byc straszne i mam tego serdecznie dosc. A branży nie zmieniam bo w miedzy czasie pracowniami na stacji i jak mieszkała, we Wrocławiu to tez tam byłam kierownikiem :)
a Oskar zobaczymy jak będę pracować w jakich godzinach i dniach mój m tez ma prace zmianową wiec może się uda ze nie będzie nikogo przez 2 godziny to w tedy teściowa a jak dłużej to sąsiadka (niania) byle ten rok przemęczyć bo w 2013 mały pójdzie do przedszkola

Ostatnia edycja:
reklama
A czyli Ty z doświadczeniem stacyjnym. :-p Czyli wypalenie zawodowe odnośnie sukien. :eek: Już 2013 do żłobka ? Dwulatek ? Ja myślę, że Młoda od 2014.

Forever jak Krysia jest mieszaniną imprezowych rodziców to już ci współczuję jak będzie nastolatką ;-)
Mamo Matiego to super, ze masz mamę na taki dłuższy czas, odsapniesz a i mały będzie miał inne towarzystwo :-) a jak wynosi pare dni i sie nacieszy to potem przestanie, zobaczysz :-)
Mrsmoon co u alergologa?
Martadelka super fajnie by było jakby wypaliło choć lokalnie :-) a twój może Ciebie gryźć ale chyba się na obcych nie rzuca ?;-)
zołza i co zapisałaś się do gina?
soksy jasne, ze możesz się z nami spotkać :-) zapraszamy przecież do września kupa czasu a to nie jest jakiś tajemniczy zlot :-) ;-) tylko luźne spotkanie :-)
a ja jeszcze w pracy... buuu w poniedziałki jesteśmy do 16, ja jeszcze wychodze godzinke wcześniej ale dzis wszystkich wywiało i kierownik mnie prosił, żebym została... no i musze tu siedzieć... ale wybiore tą godzine w piątek :-D

A czyli Ty z doświadczeniem stacyjnym. :-p Czyli wypalenie zawodowe odnośnie sukien. :eek: Już 2013 do żłobka ? Dwulatek ? Ja myślę, że Młoda od 2014.

hehe dokladnie dobrze ujete :) buduja u nas nowe przedszkole i moja znjaoma tam bedize pracowac mowila ze go wezmie do siebie a ja wle zeby poszedl do przedszkola niz liczyc na laske tesciowej

ale tu pustki.... ja mam zis wieczór we dwoje z Oskarem bo S pracuje do 23 i myslałam ze sobie tutaj z kims pogadam a tu nic :oo:

Mamo Matiego to super, ze masz mamę na taki dłuższy czas, odsapniesz a i mały będzie miał inne towarzystwo :-) a jak wynosi pare dni i sie nacieszy to potem przestanie, zobaczysz :-)

chyba źle napisałam w poście wczesniej, mama miała byc u mnie tylko dziś do GODZINY 17, a nie do 17 sierpnia, wiec to nie dużo czasu...
Niestety nie moze sobie pozwolic na to zeby przyjechac do mnie na tak długi czas, bo rodzice pracuja w swoim gospodarstwie a tam jak wiadomo zawsze jest cos do pracy, zwłaszcza teraz latem przy zniwach.
Poza tym mieszkamy od rodziców ok. 11-12km wiem nie jest to duża odległość i widujemy sie bardzo czesto

heloł faktycznie pustki tu ....

każdy gdzieś coś robi, dużo dziewczyn na wakacjach - wyjazdach :-)

Mati dzis miał jakieś adhd! normalnie wymiękałam, musiałam zaparzyc sobie i jemu melise. Spać nie, jeść - nie, bawić sie - nie
generalnie wszystko na nie!!!!!!!!!!!
normalnie dobrze, że M. przyjechał bo już nawet na niego krzyknełam... poniosło mnie troche...
idą zęby ...znów dolne dwójki!!!!

no i koniec końców zeżarłam pół opakowania toffifee :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a właśnie chodziła któraś na zumbę?

mam propozycję od koleżanki, niedaleko odemnie jest ale nie wiem za ile jeszcze...

heloł faktycznie pustki tu ....

każdy gdzieś coś robi, dużo dziewczyn na wakacjach - wyjazdach :-)

Mati dzis miał jakieś adhd! normalnie wymiękałam, musiałam zaparzyc sobie i jemu melise. Spać nie, jeść - nie, bawić sie - nie
generalnie wszystko na nie!!!!!!!!!!!
normalnie dobrze, że M. przyjechał bo już nawet na niego krzyknełam... poniosło mnie troche...
idą zęby ...znów dolne dwójki!!!!

no i koniec końców zeżarłam pół opakowania toffifee :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a właśnie chodziła któraś na zumbę?

mam propozycję od koleżanki, niedaleko odemnie jest ale nie wiem za ile jeszcze...

ja bede od piatku chodizc bo w koncu u nas zrobili a juz od dawna chcilam :) u nas 10 zł

Kati kojarzę że Dubeltówka wklejała filmiki z zumbą ale nie pamiętam czy chodziła na zorganizowane zajęcia czy sama w domu tańczyła... no właśnie - Dubeltówka gdzie jesteś???? wróciłaś już do Irlandii czy jeszcze w ojczyźnie wakacjujesz? :)

Ja odkryłam w Lidlu boskie ciastka szwajcarskie, są 4 smaki ale cappuccino najlepsze, na zewnątrz mleczna czekolada a w środku nieziemskie nadzienie i coś jakby herbatnik który rozpływa się w ustach (dosłownie) - dziewczyny na diecie wybaczcie :zawstydzona/y::-p dziś zjadłąm 1,5 opakowania, specjalnie poszłam drugi raz do lida po nie :zawstydzona/y:

reklama
Kati83 - niech sobie szaleje, oczywiście z umiarem bo wszystko jest dla ludzi :tak:
Mama MATIEGO - część dnia a niemal 3 tyg. to spora różnica :confused2:
A ja muszę zacząć chodzić na cokolwiek... :eek: Na razie muszę obczaić basen na który zapisałam Młodą pod względem logistycznym głównie, na pierwsze zajęcia i tak pójdziemy we trójkę - już ugadałam z Tatą - ale nawet gdzie wejście, zaparkować itp.
Dziś relegowałam Krysię ze swojej sypialni tj. łóżeczko i ubranka przeglądałam. Tony chyba tego mam :szok:, kurtki i buty odpowiednie do pory roku tylko uzupełniać, może stroje kąpielowe i ew. okolicznościowe w miarę rośnięcia i zważywszy na tempo rośnięcia Młodej Damy - szybciej podrze - i spokój na parę lat.

Do góry