reklama

Czerwiec 2011

Zebrra - ja brałam isoptin i fentoterol i też musiałam leżeć. Na szczęście 10 tygodni wytrzymaliśmy jako 2w1. Każdy doskonale wie, jak można leżeć będąc samemu w domu, trzeba się podnieść nie tylko by załatwić potrzeby fizjologiczne. Teraz sytuacja jest inna - jest jeszcze Igor. Mam nadzieję, że ta ciąża okaże się inna (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) od poprzednich i jakoś szyjka przerwa.

Misialina - jak miałam biopsję to tego dnia od rana wszystko szło nie tak. Do tego badanie miałam dopiero o 20:20 i tak cały dzień czegoś zapominałam, nawet pojechałam na biopsję bez badań i musiałam się po nie wracać do domu i ledwo co zdążyłam, bo przyjmowali do 21:00! Stres robi z ludźmi dziwne rzeczy.... Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze!

Ja jutro chcę poprosić dr żeby sprawdził tętno fasolki. Mam nadzieję, że się zgodzi. Obok swojego gabinetu ma gabinet usg, jak mi powiedział ostatnio - może z niego korzystać (to on mi zrobił usg jak byłam w 8t2d ciąży, bo nie widziałam jeszcze bijącego serduszka). Mam nadzieję, że jutro też na chwilkę uruchomi sprzęt i zobaczymy jak się ma maluch... Jak dotrwam do połowy ciąży to trochę ochłonę.

reklama
O widzisz, ja też isoptin brałam, teraz patrzę na wypis i miałam jeszcze celeston, salbutamol, dihydralazyna (ale nie wiem na co te 3), znalazłam tylko info z wypisu z 32tygodnia, ze szew dobrze trzyma... Nie mogę znaleźć info, kiedy go zakładali...

EDIT:
Jestem w szoku właśnie, wczoraj po południu zrobiłam zakupy w aptece internetowej i kurier właśnie je przyniósł... Szok jak szybko, nie spodziewałam się...

Ostatnia edycja:
Witam się z wami
Misialina, Ramari trzymam kciuki za USG. Wszystko będzie dobrze!!!!
Dajcie znać!!!!!
Ja coś weny nie mam ostatnio do pisania. A wczoraj bolał mnie brzuch z prawej strony, trochę się zdenerwowałam i pojechałm do szpitala ale na szczęscie z ciazą i dzidzią wszystko ok, a ten ból to z innej przyczyny mógł być (kolka, wyrostek, itp). I mi przeszło, chyba od razu jak zobaczyłam dzidzię machającą do mnie rączką na USG.
Poza tym odebrałam wynik z testu Pappa i jest super!!!! Tak jak USG. dzidzia zdrowa jak rybka!!! :-) :-) :-)

Ja też miałam dziś odebrać pappa ale nie zdążyłam- musiałam iść na seminarium magisterskie.
Ale jestem zła i smutna- przez tą pogodę nie możemy jechać na weekend do domu... Pociągiem też nie da rady, bo nie kursują... :( Tak czekałam na ten wyjazd, tym bardziej że ostatnio byliśmy 1.11. Głupi śnieg.

Aestima - to przykro, że nie mozesz jechac do domu.
na pewno się nastawiłaś na ten wyjazd. Dobrze, że ja mam rodziców na miejscu :-) i nie muszę nigdzie jechać.

no teraz z tymi pociągami i w ogóle z podróżowaniem jest kiepsko:baffled:
mój tata mieszka dwie klatki dalej,więc mam luz.
jutro. mam wizytę u logopedy z Antim,bo trochę zająkuje się:no:

Dzień dobry :)

U nas -18'C, nie znoszę zimy, lepsze bylejakie lato, ale lato!

Dzisiaj w planach tort malinowy (znowu), na jutrzejsze przyjęcie urodzinowe Wiki i pierniczki. Jasiek już nie może się doczekać wycinania różnych kształtów :)

Aestima, współczuję, też nie znoszę zmieniać planów, jak już się na coś nastawię...

Doris, dobrze, że z maluchem w porządku! Odzywaj się :)

Śniło mi się, że urodziłam synka i tuż po porodzie leżałam na brzuchu, trzymałam go przed sobą i coś do niego mówiłam ;)

Miłego dnia :)

Dziendobry wszystkim:))

Ja mam stres przed wyprowadzkowy, to juz za 4 dni sie zacznie!!! Wuuupiii... tyle ze nie moge sie na niczym skupic no i opuszcze was dziewuszki na jakis czas bo nie wiem jak bedzie z netem na nowym. Teraz tez jednak nie mam sily na niego. Piszecie tak duzo ze nie nadazam tylko czytac a co dopiero sie udzielac.
Ciesze sie ze wszystkie Czerwcowki maja swietne wyniki i dzidziusie fikaja koziolki. Oby zlych wiesci juz nie bylo!!!
Ja bylam wczoraj u lek i w sumie to wyslala mnie do szpitala na sprawdzenie bo mam jakies dziwne bole ale jak mysle o czekaniu to mi sie slabo robi wiec dalam se narazie spokoj moze dzis pojade albo w nastepnym tygodniu, niestety psychicznie wciaz nachodzi mnie strach i tak jak niejedna z was najchetniej sprawdzala bym co tydz ale usg nie jest najlepsze Z taka czestotliwosci rozwiazaniem a serduszka pani doc nie chciala jeszcze szukac przez doplera.:crazy:

Tusen,
czy dostalas ten ktory zamowilas? Jaesli pisalas to przeoczylam sorki:baffled:

Niezle sny Zebrra :)) Oby takie zawsze:*

Ja mam jekies horrory bardzej, Ironia a jaki sennik uzywasz? Jakis z netu?

Ostatnia edycja:
reklama
bry...

ale sie wyspalam :-) jak nigdy dziecko moje spalo do 7,30 :-)

nooooo a u mnie w domu 13 stopni raptem :dry: ide dzis to zglosic... grzejnikiem sie wieczorem dogrzewalismy masakra!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry