soksy
Fanka BB :)
zolza daj znac jak reszta wyników
ironia jak tam ból przeszedł Ci?
doggi wyslij mi adres na priv to przesle foty a jaka masz suknie? i brawo za samoouwielbnie czasmi trzeba
ja jak bylam na imprezie teraz w sobote to sie troche zalamałam bo nie wzbudzałam niczyjego zainteresownai (nie zebym chcila kogos poderwac absolutnie) ale czasami fajnie jak ktos cie komplementuje albo chociaz spojrzy i sie usmiechnie
rozumiecie mnie?
marta super ze tak fajnie rozumiesz dzieciaki oby tak dalej
ironia jak tam ból przeszedł Ci?
doggi wyslij mi adres na priv to przesle foty a jaka masz suknie? i brawo za samoouwielbnie czasmi trzeba
ja jak bylam na imprezie teraz w sobote to sie troche zalamałam bo nie wzbudzałam niczyjego zainteresownai (nie zebym chcila kogos poderwac absolutnie) ale czasami fajnie jak ktos cie komplementuje albo chociaz spojrzy i sie usmiechnie
rozumiecie mnie?
marta super ze tak fajnie rozumiesz dzieciaki oby tak dalej
, nie słyszałam...
Ja po prostu tłumów nie lubię i tyle, według mnie wtedy cała impreza wymyka się spod kontroli no i najzwyczajniej w świecie kasy by mi było szkoda inna sprawa, że skąd bym miała na ugoszczenie takiego pulku wojska...
Olewactwo totalne zapraszających przez zapraszanych - może w sumie lepiej, że nie przychodzą przy takim stosunku do tematu
. Ale jak dla mnie odmówić przyjścia na wesele można z bardzo poważnych powodów....
Założenie pieluchy to cyrkowa sztuka, karmienie - bo jeść samemu Młoda Dama ochoty nie ma 
mój G. to by napewno juz chciał, ale dla niego to by nie znaczyło tyle zmian co dla mnie wiec narazie odsuwam te mysli na dalsza przyszłość
uwielbiam to