reklama

Czerwiec 2011

Mama MATIEGO - tyle :szok: osób....

forever no tyle, tyle w naszych okolicach to norma a to i pierwsze wesele było dla moich rodziców i u nas funkcjonuje cos takiego jak oddawanie zaproszeń jak sie u kogoś już było, poza tym sporo rodziny no i u mojego G. spora rodzina wiec sie uzbierało, a poza tym nie słyszałas o weselach w łowickich terenach? :-)
dobrze masz ze córa grzeczna

Misialina witam się

zołza miłego urlopowania i czekamy na onfo po wizycie u gin

majqa
dobre i takie swiętowanie :-) wyobrazam sobie koszty wyprawki, w tamtym roku kupowałam wyprawke (bez książek) dla chrześniaczki mojego G. i wydałam sporo kasy, a co dopiero jak sie ksiązki kupuje

ironia to pracusie z was widzę ps. dzięki za zaproszenie na facebooka

martadelka
ja jestem pewna ze przy drugim dzieciaczku bedzie wszystko inaczej, napewno bedzie łatwiej, no i przede wszystkich nie bede popełniała takich bęłdów jak przy Matim, oj obawiam sie troche ze moje drugie dziecko bedzie miało ciężej ze mna...

saffi jak dla mnie tez najlepiej w domku, u rodziców mieszkałam 25 lat a u siebie niecały rok mieszkamy i tak mi na swoim najlepiej i ciezko jechac na dłuzej do rodziców

no właśnie tez miałam pytac o Aestime ale pewnie jeszcze w przeprowadzkowym szale są

reklama
Hej dziewczyny.

​Dziś jestem dopiero wieczorm, bo caaąły dzień spacerowałyśmy z Alechandrą :) i w sumie teraz nadrobiłam i poczytałam i mogę spokojnie poodpisywać :)

soksy jes plis, poprosze fotki, puki co brzmi nieźle ;)

forever wykruszyło znaczy się odpadło mi w tej chwili juz 11 osób które na bank nie będą

martadelka ja cie zapewne nie raz zaskoczę jeszcze :P my z T tego lutego obchodziliśmy 1 rocznicę ślubu, ale teraz kościelny będzie :) U nas szybka akcja poznaliśmy się zaszłam w ciąże wzięliśmy ślub i teraz drugi :PP A to wszystko w przeciągu 2 lat :P ale kochamy się jak jasna dupeczka, tak samo teraz jak na początku bo jesteśmy dwa nienrmalne stworzonka :)

dubeltówka ja się generalnie nie stresuje i teściowa mi ciśnie i matk ao to bo ja na lajcie, ale wkurza mnie jak sobie wymyślę coś co chcę i nie mogę znaleźć, do szewskiej pasji mnie to doprowadza !! no i wkurza mnie, że ludzie mają napisane na zapro "prosze o potwierdzenie do..." a oni w dupie mają bo im się wydaje logiczne że będą a dla mnie to logiczne nie jest, ehh, jak coś jest napisane to w jakimś celu a nie tak tylko żeby kartke nabazgrolić czymś :PP hahahahha :PP

zołzik jestem z tobą !! Buziam i ściskam!! Uszy do góry!!

ironia uuu nie znam się na takich rzeczach, weż no spe może i poczekaj, ajak nie bedzie lepiej i bedzie bolało bardzo to jeź na pogotowie czy coś bo wyrostek to menda jest

hej laksi, ostatnio nie nie psze, skuiam sie na moich dzieciakach i dalej porzadkuje wszytsko co sie da. od kiedy spojrzalam inaczej na moje dziaciaki jakos łatwiej mi je zniesc i nawet gadulstwo dominiki mi nie przeszkadza( widocznie Bog mial jakis cel w tym ze ja taka naładowana stworzyl:-D i juz nawet bieganie norberta mi nie przeszkadza- bo on nie umie normalnie chodzic i tez widocznie jakis w tym cel jest.....msialam sie ogarnac bo waiowalam z nimi a teraz kiedy spojrzalam na to wszytsko z inej strony bedzie mi strasznie smutno jak dominiska pojdzie do przedszkola bo kto mi bedzie gdal non stop:-D
zolza kochana ja czulam ze cos jest na rzeczy, tulam cie mocno, tak mialo byc i juz,
misialina moj norebrto tez je to co my, gotuje tak zeby bylo zdrowo bo nie mam glowy do osobynch porcji i znudzilo mi sie kombinowanie z jedzeniem dla niego i jemu to wszytsko sluzy jak widac po nim
doggi ciekawa jestem jak ty bdziesz wygladac razem ze swoim bobem jako panna mloda a wesele to raczej takie skromne, nas to tak ok 150 osob to dopiero duzo ludzi:-D
misialina u nas tezklub adoracji hahhaha mlody tylko mama i mama i mama
forever nie umieim sobie wyobrazic twojej krysi takiej spokojnej i tego ze ty na nia narzekasz,strasznie jestem ciekawa co bys powiedziala jakys norberta w akcji zobaczyla i dominke
majqa no nie dziwie sie ze doszalas szoku, wyprwaki sa zabojczo drogie, mnie to czeka za rok, ale i tak swoje treaz bede musiala zaplacic
ironia i jak tam????
trasia doggi, asinka moje mysli mnie dzis zszokowaly, mialam ostatnio wstret do ciazy i do dzieci i w ogole a tu dzis tak mnie naszlo ze fajnie by bylo miec trzeciego bobasa:szok::szok::szok::szok::szok: glupia jestem, K by mnie chyba zabil za te mysli

marta​ ja średno 3 razy dziennie mam wstret do dzieci i jestem załamana, a potem jak Olce mija depresja gangsterki to moge miec i ch milion !! Bo Olka to niezwykle kochane dziecko, chyba ze ma jakies wkrety i sie drze, ale to naprawde ostatnio prawie sie nie zdarza :) Kochane moje cudeńko najcudowniejszeńskie :) tylko ściskać i całować i kupować kolejne okulary przeciwsłoneczne do zepsucia :) :)

a co do boba i mnie... My razem zawsze wyglądamy zjawiskowo :P hahahahahahahahhahaha (dziś mam dzień samouwielbienia przez te wypasione rzęsy jakie mi sie zrobiły po rapidlashu :D)

oj doggi norbert tez jest przekochny, teraz taki juz fajowy sie robi, kumaty moj przystojniacha ale mielismy z nim przeprawe. mysle ze moj K sie nie skusi juz na wiecej dzieci po tym co z nim przeszlismy. ale rozdarte to dziecko jest strasznie:szok: choc przekochane z drugie strony:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry