reklama

Czerwiec 2011

Hejka! Malwina śpi wiec korzystam z okazji żeby do Was coś skrobnąć....obiadów nie gotuje cały tydzień do teściowej jeżdżę więc pod tym wzg. mam teraz luz. Jedynie piorę co popadnie bo w niedziele wyjeżdżamy dlatego trzeba do soboty się ogarnąć z pakowaniem.

Forever jak dla mnie to wieki się nie odzywałam....a co do dziewczynek....Malwina też ogólnie nie jest zła tylo że mamy we dwie Klub Wzajemnej Adoracji...ona uwielbia jak się człowiek z nią bawi i ciągle z nia gadasz i pokazujesz, i czytasz i układasz, i sypiesz piaskiem, i ganiasz, i śpiewasz....syn taki nie był....potrafił sam sie zająć a ta potrzebuje towarzystwa...no i ostatnio u nas na tapecie wszystkie piosenki Fasolek: Mydło lubi zabawę, Ogórek Wąsaty, Szczotko szczotko, Najłatwiejsze Ciasto i Zając Poziomka

kati udanego urlopu Wam życzę...a skąd to zapalenie piersi Ci się przywinęło....zdróweczka

saffi ja też lubie wypady ale jednak wszędzie dobrze ale w somu najlepiej :)

Zołzik daj znać jak tam po wizycie u gina? a jak tam z pakowanie...mnie ogarnia dziki strach....chyba pół domu zapakuję :P

martadelka moje dziecko je wszystko to co my....i dobrze jej z tym i bardzo jej smakuje....nie gotuje jej osobno

ironia my jedziemy do Muszyny na wakacje...znasz pewnie te tereny...może podpowiesz gdzie warto w tych rejonach pojechać

reklama
hej :)

martadelka - lampką szampana i tulaskami i tylko tyle narazie bo mężuś o 3 rano wyjeżdżał do W-wy a chciałam by się wyspał; ale nadrobimy ;-)

A ja zakupiłam wyprawkę dla Izy i doznałam:szok:

Misialina - z tym śpiewaniem i gadaniem znam z posiłków, na działce to jeszcze moja Mama książeczki "wprowadziła", Młoda pokazuje i trzeba gadać, ale w moim mieszkaniu nie ma książeczek przy jedzeniu :no: A piosenki Fasolek przed nami :-p Aha, i wszystko co służy do przemieszczania się jest "brum brum" nie tylko z silnikiem. :-p
My ruszamy w poniedziałek i mogę poszaleć jesli chodzi o rzeczy - bagażnik i tył auta do dyspozycji - plus jazdy we dwójkę. :tak: Za to w niedzielę idziemy na urodziny do 2 - letniej Helenki - ma być teatrzyk, gry i zabawy.
Majqa1 - a o co chodzi z tą wyprawką ?:eek:

forever:szok::-D sorki, ale kocia woda brzmi komicznie:-p
Misia ja z tych przewrażliwonych i strachliwych mam, u mnie wszystko się dzieje pomalutku:zawstydzona/y: myślę, że przy drugim:szok: będzie mi łatwiej:tak: to mała je z Wami takie przyprawione (sól, cukier itd)?
majqa szampan!? no proszę:-) a z tą wyprawką to łączna kwota Cię powaliła czy co?

Forever a gdzie wyjeżdżacie? ja się obawiam że sie nie spakujemy :) hehe...mój małż już kręci nosem jak mu mówie że trzeba zabrać to i tamto...a najlepsze jest to że jedziemy tylko na 4 dni...heheh a co do urodzinkowego wypadu to pewnie bedziecie się dobrze bawić..Malwina tez jest towarzyska bardzo i uwielbia takie historie

majqa pewnie kupiła wyprawkę czyli książki do I klasy i zszokowała ją cena ....skąd ja to znam :)

Martadelka je wszystko jak leci...używam mało soli i dużo ziół....ale je dosłownie wszystko

Ostatnia edycja:
Misia moze cie zdziwie ale nigdy nie byłam jehehe :-D:-D wiec niestety nie pomogę :( ja dopiero pierwszy raz w zyciu spedzilam wakacje w PL i było mi dziwnie. :eek: takze ja dopiero sie ucze jak to jest :)

ktos wie jak tam u aestimy ? :-D

u nas tez szał pracy... michał biega po domu ze szmatką bo ma urlop z ja pracuje i rąk nie czuje od klepania w klawiature :eek:

reklama
Dziękuję Wam...

U gina, niestety, nieciekawych rzeczy się dowiedziałam... poziom HCG był lekko podwyższony. Albo poroniłam, albo to ciąża pozamaciczna, albo ch*j wie co
:-( Jutro znów badam HCG i dostałam skierowanie na USG na cito, ale, k-wa, nie mogę się zapisać... Będę próbowała jeszcze jutro. Póki co ryczeć mi się chce i nie bardzo widzę nasz wyjazd... :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry