reklama

Czerwiec 2011

katamisz oj oj oj az tak zły nastrój, może będzie lepiej choć nie wiem jaka jest sytuacja, ale myśl pozytywnie

dziewczyny czy wasze dzieciaki tez maja takie napady płaczu, krzyku i histerii?
Mati czasem kilka razy dziennie tak płacze, wrzeszczy ze az juz słuchac nie mogę, czasem o byle co sie tak denerwuje-jak mu nie chce dac czegos czego nie moze, lub nie pozwalam mu iśc gdzies gdzie nie powinien, no poprostu w szał wpada, przeczekuje tą jego histerie ale tak mi szkoda go jak sie tak napłacze, a przeciez na wszystko pozwolic mu nie moge...

u mnie podobnie ale nie za często napisałabym sporadycznie. Ale jest to normalne - dziecko próbuje na ile mu się pozwoli, gdzie jest granica i tak jest to też spowodowane wiekiem :)

cześć dziewczyny

przepraszam ze nic nie piszę z wami, ale kurde kiepsko się czuję i ta organizacja ślubu masacra! Tylko miesiąc do celu został... stres stres stres.... lece, dla odmiany szukać czegoś co bym se mogła we włosy walnąć, bo welonu nie chce !! echhh, rzymajcie kciuki :/

a no i miałam miec jutro gina i dupa, przełożył na next week, a do innego nie chce iść bo ten jest najlepszy w zgc !

Gratuluję, ja nie wiedziałam, że tu taka impreza się szykuje :-) I trzymam kciuki za wizytę i za udane zakupy

My dziś świętujemy 8-mą rocznicę ślubu ...

dubeltówka - super fryzura i ładny tatoo

reklama
Heja!!
Powiem Wam, że dzisiaj jestem nie do życia. W ogóle nie mam weny, chęci i sił... I tak wegetuję... A Tymek męczy dzisiaj cały dzień. Sz.ma 2 zmianę, a ja padam na pysk. Pogoda mnie dobija, upały okropne :-(:-( Najchętniej to położyłabym się spać, ale Tymek nie chce iść i du** zbita... Któraś pytała co do badań Tymka. Dzisiaj dopiero robiliśmy, bo wczoraj dotarliśmy po 9, a szanowna Pani w okienku stwierdziła, że takie badania, to do 9, a na drzwiach napisane jak wół, że do 16 i zaczęłam się z Nią kłócić, ale nic to nie dało :wściekła/y::wściekła/y: Także dzisiaj znowu musieliśmy tam jechać, a jutro po wyniki i oby wszystko było ok...
Soksy ja jestem na FB, jak i kilka innych dziewczyn. Mój link masz tu: https://www.facebook.com/asia.misiak?ref=tn_tnmn

martadelkaw zasadzie to tylko licencja od proboszcza i wsjo :D tylko ten upinotek do włosów... oł lord, sen z powiek mi ściąga !! A próbnej fryzury nie robię, bo wiem dokładnie czego chcę, i jest to moja codzienna fryzura, tzw BOB :D Ja i mój bob jesteśmy nierozłączni :P i chce mieć tylko coś więte z boku i wszystko, żadnych udziwnień, żadnych babcinych koków, żadnych sztucznych materiałów zwisających z włosów... to nie ja, ja i mój bob i z boku jakiś pier.dolnik, i ja tak mało wymagam a i tak dostać tego czego chcę, NIE MOGĘ !! A nie jeszcze został tort i wiązanka ale to tam rybka mi, tort od sowy (każdy od nich wyczepisty jest) a wiązanka jakaś też bez wymysłów :D

Heja!!
Powiem Wam, że dzisiaj jestem nie do życia. W ogóle nie mam weny, chęci i sił... I tak wegetuję... A Tymek męczy dzisiaj cały dzień. Sz.ma 2 zmianę, a ja padam na pysk. Pogoda mnie dobija, upały okropne :-(:-( Najchętniej to położyłabym się spać, ale Tymek nie chce iść i du** zbita... Któraś pytała co do badań Tymka. Dzisiaj dopiero robiliśmy, bo wczoraj dotarliśmy po 9, a szanowna Pani w okienku stwierdziła, że takie badania, to do 9, a na drzwiach napisane jak wół, że do 16 i zaczęłam się z Nią kłócić, ale nic to nie dało :wściekła/y::wściekła/y: Także dzisiaj znowu musieliśmy tam jechać, a jutro po wyniki i oby wszystko było ok...
Soksy ja jestem na FB, jak i kilka innych dziewczyn. Mój link masz tu: https://www.facebook.com/asia.misiak?ref=tn_tnmn

no to rzeczywiście można się wściec oby jutro czegos nie wymyslili dzięki za link :)

martadelkaw zasadzie to tylko licencja od proboszcza i wsjo :D tylko ten upinotek do włosów... oł lord, sen z powiek mi ściąga !! A próbnej fryzury nie robię, bo wiem dokładnie czego chcę, i jest to moja codzienna fryzura, tzw BOB :D Ja i mój bob jesteśmy nierozłączni :P i chce mieć tylko coś więte z boku i wszystko, żadnych udziwnień, żadnych babcinych koków, żadnych sztucznych materiałów zwisających z włosów... to nie ja, ja i mój bob i z boku jakiś pier.dolnik, i ja tak mało wymagam a i tak dostać tego czego chcę, NIE MOGĘ !! A nie jeszcze został tort i wiązanka ale to tam rybka mi, tort od sowy (każdy od nich wyczepisty jest) a wiązanka jakaś też bez wymysłów :D

mam kilak pierdół jeszcze mi cos zostało napisz co bys chcila moze pomogę :)

Asinka łącze się z Tobą w bólu ale u Ciebie jeszcze słabe samopoczucie z powodu ciązy, Mati miał dziś fatalny dzień, ciagle chodził, buczał i płakał i sam nie wiedział co chciał, troche obawiam sie ze to kolejne zęby, ale ciezko mu do pyszczka zajrzec

Doggi jeszcze cos znajdziesz troszke czasu jeszcze masz, wesele duże bedzie?

majqa
miłego świetowania rocznicy ślubu, u nas 16 sierpnia bedzie 4 rocznica

dużo z was jest na facebooku?

soksy ja to bym chciała takie coś niedużego, żeby podpiąć z jednego boku moje włosy, chętnie motyw kwiatowy jakiś, nie pióra, nie woalki, nie jakieś berety na czubek głowy ;) :P

mama Matiego wstępnie zaprosiliśmy 92 osoby, ale już 9 się wykruszyło, jeszcze mają 2 tyg na potwierdzenie więc do tego czasu pewnie ktoś jeszcze odpanie, ale pewnie około 80 wyjdzie, więc kupe ludu ! ja jestem na fb Dagmara Pierzchalska | Facebook

hej melduje, że się wakacjujemy :-)
net ledwo chodzi więc nie popisze
dodam tylko, że mam zapalenie piersi i antybiotyk :-(
ale jakoś daje rade
Mateusz pogodny i zadowolony :-)
pogoda nie taka zła
pozdrawiam was wszystkie :-)

Misialina - dawno Cię to nie było ale nie aż tyle aby napisać kopę lat ;-)
Martadelka - w sumie jak czytam o Waszych problemach z Maluchami to muszę przyznać, że mam grzeczne Dziecko - od wczoraj w domku, ale jeszcze śpi więc mogłam popracować rano :-p - czasem ma swoje zachcianki - np. enty raz czytać tą samą książęczkę, ale to akurat jestem w stanie wybaczyć. :tak::-) Oko trzeba mieć cały czas na Młodą Damę, ale żyć da - na poważniejszej robocie czy zawodowej czy sprzątaniu się nie skupię/nie zajmę, ale lżejsze rzeczy mogę robić.
Ja też nie FB, fajnie że ktoś jeszcze :no:;-)
Soksy -ja tylko na nk ale baaardzo rzadko wchodzę.
Doggi - średnie wesele, a co to znaczy "wykruszyło" ? :szok:
Kati83 - a skąd Ci się takie paskudztwo przyplątało.... I to jeszcze na urlopie ? :baffled:

reklama
hejka
witam sie chłodnym porankiem i zaraz uciekamy na spacerek

Doggi zawsze z zaproszonych troche odpada, ale dobrze ze sa potwierdzenia to juz wiesz ile bedzie i za ile konkretnie osób sie płaci, my w sobote idziemy na wesele gdzie ma byc 130-140 osób, na moim miało być prawie 350 (lub 250 dobrze nie pamietam), ale co do czego to odpadło z 30 osób

kati zapalenie piersi? a co to sie stało? mimo wszystko miłego wakacjowania i udanego odpoczynu

ja też mam konto na fb ale rzadko tam bywam szczerze mówiąc
moje kontohttp://www.facebook.com/#!/aneta.rewerska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry