majqa1
mama 2+2 :-)
katamisz oj oj oj az tak zły nastrój, może będzie lepiej choć nie wiem jaka jest sytuacja, ale myśl pozytywnie
dziewczyny czy wasze dzieciaki tez maja takie napady płaczu, krzyku i histerii?
Mati czasem kilka razy dziennie tak płacze, wrzeszczy ze az juz słuchac nie mogę, czasem o byle co sie tak denerwuje-jak mu nie chce dac czegos czego nie moze, lub nie pozwalam mu iśc gdzies gdzie nie powinien, no poprostu w szał wpada, przeczekuje tą jego histerie ale tak mi szkoda go jak sie tak napłacze, a przeciez na wszystko pozwolic mu nie moge...
u mnie podobnie ale nie za często napisałabym sporadycznie. Ale jest to normalne - dziecko próbuje na ile mu się pozwoli, gdzie jest granica i tak jest to też spowodowane wiekiem
cześć dziewczyny
przepraszam ze nic nie piszę z wami, ale kurde kiepsko się czuję i ta organizacja ślubu masacra! Tylko miesiąc do celu został... stres stres stres.... lece, dla odmiany szukać czegoś co bym se mogła we włosy walnąć, bo welonu nie chce !! echhh, rzymajcie kciuki :/
a no i miałam miec jutro gina i dupa, przełożył na next week, a do innego nie chce iść bo ten jest najlepszy w zgc !
Gratuluję, ja nie wiedziałam, że tu taka impreza się szykuje :-) I trzymam kciuki za wizytę i za udane zakupy
My dziś świętujemy 8-mą rocznicę ślubu ...
dubeltówka - super fryzura i ładny tatoo

- czasem ma swoje zachcianki - np. enty raz czytać tą samą książęczkę, ale to akurat jestem w stanie wybaczyć.
:-) Oko trzeba mieć cały czas na Młodą Damę, ale żyć da - na poważniejszej robocie czy zawodowej czy sprzątaniu się nie skupię/nie zajmę, ale lżejsze rzeczy mogę robić.
;-)