Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nic nie układa się tak jak bym chciała.Wkurzam się na ten urlop właściwie to nie wiem po co go wzięłam:-(Rano z bezsilności chyba się poryczałam...Człowiek sobie wszystko planuje...wakacje z rodziną a tu wszystko w łeb i ciągle pod górkę...
Mój Igor jest kochanym starszym bratem ale chwilami zamyka się w pokoju sam bo ma siostry dosyć(to chyba normalne).W końcu maluchy w Gracji wieku ciągle coś broją.Fajnie się słucha jak to maluchy Wasze chętnie słuchają lub oglądają bajeczki.Moje dziecko jest na etapie konsumowania rogów bajek
Tzw "mól książkowy"
u nas tak samo, trzeba to jakoś przetrwać...mama M jak czytałam Twojego posta, to miałam wrażenie, że opisujesz sytuację z przed 5 minut jak nie pozwoliłam Asi iść do Emilki do kuchni (tamta je śniadanie) płacz, łzy jak grochy i tak jest zawsze jak coś idzie nie po jej myśli, ale ja to ignoruje. Mała troszkę popłacze i zaraz zajmuje ją czymś innym i jest ok![]()
nie narzucam się ale możemy się spotkać w ten czwartek (ale nie wiem czy do tego momentu przyjdzie wózek), bo potem to mam czas tylko w następny poniedziałek, bo w piątek heja na urlop, a jak coś to się spotkamy we wrześniu:-)
przepraszam nie mogłam się powstrzymać (inne dziurki
)
bo mam dosyć...