Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nic nie układa się tak jak bym chciała.Wkurzam się na ten urlop właściwie to nie wiem po co go wzięłam:-(Rano z bezsilności chyba się poryczałam...Człowiek sobie wszystko planuje...wakacje z rodziną a tu wszystko w łeb i ciągle pod górkę...
Mój Igor jest kochanym starszym bratem ale chwilami zamyka się w pokoju sam bo ma siostry dosyć(to chyba normalne).W końcu maluchy w Gracji wieku ciągle coś broją.Fajnie się słucha jak to maluchy Wasze chętnie słuchają lub oglądają bajeczki.Moje dziecko jest na etapie konsumowania rogów bajek
Tzw "mól książkowy"
u nas tak samo, trzeba to jakoś przetrwać...mama M jak czytałam Twojego posta, to miałam wrażenie, że opisujesz sytuację z przed 5 minut jak nie pozwoliłam Asi iść do Emilki do kuchni (tamta je śniadanie) płacz, łzy jak grochy i tak jest zawsze jak coś idzie nie po jej myśli, ale ja to ignoruje. Mała troszkę popłacze i zaraz zajmuje ją czymś innym i jest ok![]()
nie narzucam się ale możemy się spotkać w ten czwartek (ale nie wiem czy do tego momentu przyjdzie wózek), bo potem to mam czas tylko w następny poniedziałek, bo w piątek heja na urlop, a jak coś to się spotkamy we wrześniu:-)
przepraszam nie mogłam się powstrzymać (inne dziurki
)
bo mam dosyć...