Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz leciutko się ochłodziło i deszcz u nas pada.Nie mam dzisiaj siły i ochoty na nic
Jakoś tak totalnie nic mi się nie che dziwne w sumie bo urlop zaczęłam
.Mam nadzieję ,że wszystko jest już ok a problemy były przejściowe.Powiedz kiedy znajdziesz chwilkę przed powrotem do pracy na spotkanie z nami bo ostatnie było zdecydowanie za krótkie!!!Strasznie jestem ciekawa jak Natalka się zmienia!!Całuję Was mocno :*
Teraz go robiłaś w PL??

- cobyś adres do wysyłki podała. Forever to Krysia podobnie jak Natalka filigranowa dziewczynka. ;-)Ja tam myślę, że lepiej tak niż w drugą stronę o ile nie jest to podłoże chorobowe. Chodziłyśmy przez trzy miesiące na basen na zajęcia dla maluchów i jak naoglądałam się tam małych michelin'ek to przestałam narzekać na wagę Natalki. Moja córcia od ok 3 miesięcy zaczęła w końcu jeść i przybiera miesięcznie więcej niż do 9-tego miesiąca. Cyrki podczas posiłków i tak są ale to na dłuższy wywód i inny wątek. Na przełomie marzec/kwiecień miałyśmy kryzys bo Natka już nawet nie to, że nie przybrała ale schudła 300 g. Robiliśmy badania i wyszło na to, że przyczyną był wielki kop w rozwoju fizycznym.Setana - kopę lat !Młoda myśle, że na Babcinym karmieniu 7 kg już przekroczyła, może zbliża się do 7,5
Do 8,7 kg jeszcze długa droga
A z cycowaniem to Młoda się już niejako sama obsługuje - śmiesznie było w pt - miałam na sobie biustonosz typu koszulka w kolorze cielisty, nie zauważyła i chciała cycować przez. Mi się czasem małe piwko zadarza.
zabierałam się kilka razy ale tak smuciłam, że siępoddałam. Skoro masz urlop to koniecznie musimy się umówić i spotkać:-)
Jak z krwaieniami u Tymka? Jak badania bo chyba nie doczytałam czy pisałaś o wynikach?
choć jazda mpk w taki skwar (M na wyjeździe służbowym) to nic przyjemnego, to i tak dzionek mega udany. Emilka ma znowu fazę na książeczki więc czytamy, czytamy, czytamy - oczywiście czytanie nie jest takie jak u trasi (faktyczne czytanie
) tylko pokazywanie i opis (Emi uwielbia zwierzątka więc siedzę i ryczę jak krowa
);-)
ja lubię małe i skromne wiec jak dla mnie to Twój i tak duży hihi i gdzie wczoraj byliście??? u 'narzeczonego' Emilki???
co do innych otworów to pozwól, że nie skomentuję

), ale co racja to racja - czasami trzeba się zresetować, może nie alkoholowo ale chociaż w miłym towarzystwie z dala od codziennych spraw
jakiś prezent Jej kupiłaś? Boziu ja z moją widziałam się wczoraj 10min - i wystarczy!
ja mam (w miarę) dobrą pamięć hihi u nas dziś chłodnie bo 24 stopnie ale niebo jest piękne - bezchmurne:-)