reklama

Czerwiec 2011

Witam sie po wspaniałemy weekndzie :)
ale poszalalma na imprezie jak nigdy co oczywiscie skutkowala ciezka niedzielą :rofl2:
ale dobrze jest sie tak zresetować :) ostatni taki wypad mialam 4 lata temu :happy:
zaraz was bee nadrabiac :)

reklama
terasia milych wakacji, spotkania z dziewczynami
co do 2 szkrabów to nie jest źle naprawde :tak: ja nie wyobrażam sobie mieć 1 dziecko!
gdyby nie problemy plecowe i finansowe to chyba chciałabym 3kę dzieci ;-)

to tak jak u nas jak by mnie bylo stac na jeszcze jedno to bym mila i mam andzieje ze jeszcze to kiedys nastapi :)

dzień doberek

po pierwsze dubeltówka dawaj tu fotki nowej fryzury i to już:tak:
po drugie: przez kolejnego 1,5 tyg jestem sama w pracy z zastępcą kierownika:baffled: będzie chodzić i truć mi dupę pierdołami (to Jej specjalność), a ja bym chciała święty spokój bo reszta kobit na urlopie i jest piękna cisza:-) oczywiście nie oznacza to, że żaden z pryszczatych petentów nie przyjdzie, ale cóż:-D
jak tam się mają nasze Ciężarówki: trasia, asinki i doggi?:-)
zołzik
jak tam @? nadal tak boli i obficie?

aha dziewczyny chwalę się moim mężem!!! normalnie ich teledysk dali na wp.pl!!!:-D:-D:-D
proszę posłuchać, obejrzeć i skomentować - na razie nie ujawniam, który to mąż, choć pewnie łatwo się domyslić;-)
By pamięć o "Kotanie" trwała... - Wiadomości - WP.PL

ciekawie i ogolnie ok ale nie moje klimaty :D

hej ja tylko na chwile wpadam powiedzieć że czuję się jak pis-of-szit!! Spać to bym mogła do południa ale nie mogę bo Olka wszystkich ma w...głębokim poszanowaniu... i tylko "mamammmammmaaamamammamaaaaaa" ale jak mówię choć daj buzi to mówi na to "nie...ble..." i koniec echh ciężki żywot z Aleksandrą!! ;)

Ok spadywuję wysłać ostatnią partyjkę zapro na ślub :) kuniec w kuńcu :D

a kiedy ta magiczna data?? podziwiam i nie zazdroszcze male dziecko ciaza i przygotowania do slubu...

Hej ho
Doggi ja nie w temacie, dopiero zauważyłam:zawstydzona/y: moje gatulejszyn!!!!!!!! Ale nam się worek z brzuchami otworzył, ja muszę chyba dodatkowe środki ostrożności wprowadzić bo nie wyobrażam sobie zaciążyć:szok:
martadelka special for you ( i innych niezafejsbukowanych)
Zobacz załącznik 488860
forever ja na spotkania zawsze chętna, oby tylko okoliczności sprzyjały:tak:
Narobiłyście mi smaka tymi postami ciastowymi:angry: myślicie, że mogę zrobić ciasto drożdżowe z wiśniami mrożonymi?????
mama M ja też czekam na fotkę:tak:
U nas dziś święto państwowe więc D w domu, biega za Asią bo Asia już nie chodzi, a biega
Uciekam na zdjęciowy pooglądać maluchy i może wstawię trochę zdjęć z wakacji;-)

nie wiem jak wygladałas wczesniej ale teraz jest super :)

wszystkim urlopujacym mamusia udanych wakacji :)
ciezaróweczką sily w tych upałach ja nie wyrabiam a wam szczerze współczuje
no i witam sie z mamami które wróciły teraz przy takiej frekfencji to trzeba bedzie systematycznie zagladac zeby nadrobic a co bedize jeszcze jak dziewczyny z wakacji powracają :-)

Soksy wcześniej nie miałam okazji więc teraz witam Cię serdecznie:tak:
Wróciliśmy od "narzeczonego" Emilki, wypiłam dwie lampki wina i mam troszkę w czubku:-)D namawia mnie na piwko jeszcze, chyba liczy na szalone, małe co nie co:-p

spokojnej nocy dziewczyny:) ja uciekam bo jutro znowu musze sie bawić z ogórkami gruszkami i jabłkami :crazy:
ale jak sa to trzeba zrobic zawsze to swoje i nie trzeba bedzie kupowac.
dobranoc;-)

soksy, mama M no właśnie nic z tego nie będzie bo muszę zażywać antybiotyki dowcipne (nadżerka)........chociaż D zawsze powtarza, że w czasie niedyspozycji jeszcze inne otwory sprawne mam:-D:zawstydzona/y::baffled:
larvunia na zdjęciu dobrze nie widać, ja ma irokeza, tył w ogóle długi i jakbym wygoliła boki na krótko to bym wyglądała jak ojciec prać z Polena 2000:-)

Witajcie

I jak się melduję, choć oczywiście dalej się z Julinka wczasujemy. U nas pogoda się popsuła trochę i jest tyyyyle os, ze zastanawiam się czy do domu nie wracac, bo mam dość. Dodatkowo mam uczulenie na jad więc jeszcze gorzej to na mnie działa.

Soksy...gdzietak poszalałas????

Dubeltówka...witaj znów. Ale masz tatoo, szok!!! Podziwiam! W ogóle ja wszystkie dziewczyny podziwiam co mają tatuaże. Ja bym się nie zdecydowała

Asinka, Dogi, Trasia...buziaczki w brzuszki. :-) :-) :-)

Setana...witaj.....Widze, że moja Julinka trochę przegoniła Twoją wagowo, bo waży .....9400g

Mgordon....nie znikaj już na tak długo!!!

Larvunia...widziałam a fotkach na FB, że szalejecie nad morzem...super,że dzieciaki mają rozrywkę i nie musisz siedzieć w domu.
No i oczywiście ponawiam pytanie z racji najmiejszej odległości :-). Kiedy mnie odwiedzisz???

MamaM, Zołza, Martadelka, Forever, Ironia...witajcie

reklama
Doris no ja zawsze Ci odpisuje przecie...
z kasa lipa u nas i moj ledwo na dojazdy do pracy skrobie.
a nad morzem byłam tydzien temu na jeden dzien i w ostatni czwartek na jeden dzien z moimi rodzicami.
Zechcieli mnie i dzieciaki zabrac ze sobą ;-) Bo tak byśmy w domu całe wakcaje siedzieli....
Ale uwierz mi JA Z CHĘCIĄ BYM PRZYJECHAŁA gdybym na paliwo miała....

dubeltówka łojej poka więcej poproszę więcej fotek w takim razie jak ten irokez stoi ;p

edit:
dziewczyny a co u Anapi??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry