Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
terasia milych wakacji, spotkania z dziewczynami
co do 2 szkrabów to nie jest źle naprawdeja nie wyobrażam sobie mieć 1 dziecko!
gdyby nie problemy plecowe i finansowe to chyba chciałabym 3kę dzieci ;-)
dzień doberek
po pierwsze dubeltówka dawaj tu fotki nowej fryzury i to już
po drugie: przez kolejnego 1,5 tyg jestem sama w pracy z zastępcą kierownikabędzie chodzić i truć mi dupę pierdołami (to Jej specjalność), a ja bym chciała święty spokój bo reszta kobit na urlopie i jest piękna cisza:-) oczywiście nie oznacza to, że żaden z pryszczatych petentów nie przyjdzie, ale cóż
jak tam się mają nasze Ciężarówki: trasia, asinki i doggi?:-)
zołzik jak tam @? nadal tak boli i obficie?
aha dziewczyny chwalę się moim mężem!!! normalnie ich teledysk dali na wp.pl!!!
proszę posłuchać, obejrzeć i skomentować - na razie nie ujawniam, który to mąż, choć pewnie łatwo się domyslić;-)
By pamięć o "Kotanie" trwała... - Wiadomości - WP.PL
hej ja tylko na chwile wpadam powiedzieć że czuję się jak pis-of-szit!! Spać to bym mogła do południa ale nie mogę bo Olka wszystkich ma w...głębokim poszanowaniu... i tylko "mamammmammmaaamamammamaaaaaa" ale jak mówię choć daj buzi to mówi na to "nie...ble..." i koniec echh ciężki żywot z Aleksandrą!!
Ok spadywuję wysłać ostatnią partyjkę zapro na ślubkuniec w kuńcu
![]()
Hej ho
Doggi ja nie w temacie, dopiero zauważyłammoje gatulejszyn!!!!!!!! Ale nam się worek z brzuchami otworzył, ja muszę chyba dodatkowe środki ostrożności wprowadzić bo nie wyobrażam sobie zaciążyć
martadelka special for you ( i innych niezafejsbukowanych)
Zobacz załącznik 488860
forever ja na spotkania zawsze chętna, oby tylko okoliczności sprzyjały
Narobiłyście mi smaka tymi postami ciastowymimyślicie, że mogę zrobić ciasto drożdżowe z wiśniami mrożonymi?????
mama M ja też czekam na fotkę
U nas dziś święto państwowe więc D w domu, biega za Asią bo Asia już nie chodzi, a biega
Uciekam na zdjęciowy pooglądać maluchy i może wstawię trochę zdjęć z wakacji;-)