reklama

Czerwiec 2011

reklama
mama MATIEGO - Łowicz całkiem niedaleko Wawy, kiedyś napewno się tam wybierzemy z Młoda na jakis ludowy festyn kolorowe stroje pooglądać - b. lubię haft łowicki.
Setana - kopę lat ! :-D Młoda myśle, że na Babcinym karmieniu 7 kg już przekroczyła, może zbliża się do 7,5 :-pDo 8,7 kg jeszcze długa droga :tak: A z cycowaniem to Młoda się już niejako sama obsługuje - śmiesznie było w pt - miałam na sobie biustonosz typu koszulka w kolorze cielisty, nie zauważyła i chciała cycować przez. Mi się czasem małe piwko zadarza.
Doggi - mi się nic nie chce i bez ciąży...:no:

Hej ho
Doggi ja nie w temacie, dopiero zauważyłam:zawstydzona/y: moje gatulejszyn!!!!!!!! Ale nam się worek z brzuchami otworzył, ja muszę chyba dodatkowe środki ostrożności wprowadzić bo nie wyobrażam sobie zaciążyć:szok:
martadelka special for you ( i innych niezafejsbukowanych)
fot.jpg
forever ja na spotkania zawsze chętna, oby tylko okoliczności sprzyjały:tak:
Narobiłyście mi smaka tymi postami ciastowymi:angry: myślicie, że mogę zrobić ciasto drożdżowe z wiśniami mrożonymi?????
mama M ja też czekam na fotkę:tak:
U nas dziś święto państwowe więc D w domu, biega za Asią bo Asia już nie chodzi, a biega
Uciekam na zdjęciowy pooglądać maluchy i może wstawię trochę zdjęć z wakacji;-)

dubeltówka:szok::szok::szok: wyglądasz zarąbiście:tak::tak::tak:

popieram, super fryzurka, no ja tak ładnie nie wygladam...

forever no w łowiczu bywaja jakies festyny ludowe, ale kiedy to dokładnie nie wiem, no i w poblizu łowicza sporo ładnych miejsc do zwiedzania - skansen w maurzycach (od nas jakies 3-4km jeszcze nie byłam ;-)), pałac w nieborowie i park w arkadii, sromów to taka mała wioska ale jest tam takie jakby muzeum figur drewnianych (w necie napewno sa inf. o tym), znalazłam Sromów - Muzeum Ludowe Rodziny Brzozowskich, w dalszej odległości: stadnina koni w walewicach, pałac w kiernozi no i masa zabytkowych kościołów w samym łowiczu i okolicach, nie wiem co jeszcze...

Ostatnia edycja:
Dubeltówka86 - jak nie Ty :szok: Tatoo lepiej sfoć :-p
Mama MATIEGO - Arkadię, Nieborów znam, w Sromowie też była, skansen, pałac i stadnina nie ale Młoda jeszcze za mała na konie. Ale za parę lat napewno ciepłą porą ro wszystko sukcesywnie poodwiedzamy :tak:

Heja!!
Nie mam kompletnie siły na nic... a jeszcze te temperatury mnie dobijają :-( Nie licząc tego, że jestem przeziębiona... Gardło mnie okropnie boli i 37 stopni, a w pokoju mam 28 st. Tymek nic jeść nie chce, mi też się nie chce... Słabo ogólnie... To ponarzekałam. Tylko sobota piękna była - spotkanie z Moon i Trasią :-)Cudnie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry