Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wygrzałam kości za wszystkie lata, no żyć nie umierać (szkoda, że już koniec:-()Tylko jedna rzecz mi się nie podobala, a mianowicie to że chyba ostatni raz widziałam się z babcią....nie bardzo dopuszczam do siebie tą myśl, ale jestem realistką i kolorowo nie będzie:-(
i Katamisz plany o powrocie są i to już w trakcie realizowania, ale to jeszcze odległy moment także staram się nie myśleć, nie nakęcać żeby coś się nie zepsuło

dubeltówka ma fryzurę na Harrego Potera choć wcale go nie przypomina to jej komentarz dodany do zdjęcia w "nowej odsłonie" mnie powalił na kolana
Miałam mieć pomoc ale ..... :-( A na Rodos przed sezonem - tak do połowy czerwca, w razie czego know how służę...
Ja też nie FB 
No, ale wtedy zlot koniecznie 

będzie chodzić i truć mi dupę pierdołami (to Jej specjalność), a ja bym chciała święty spokój bo reszta kobit na urlopie i jest piękna cisza:-) oczywiście nie oznacza to, że żaden z pryszczatych petentów nie przyjdzie, ale cóż

Myślałam, że u Ciebie sezon ogórkowy na pryszczatych teraz 

Ja - Zołza - ale ciastowa rozpusta....Ja zasmakowałam ostatnio w lodach z Zielonej Budki, orzechowe z kawałkami orzechów są naprawdę czadowe
Jak imprezka ?
Co do spania to Młoda dziś 6.30. mnie zerwała, byłam w łazience, nawrzucałam Krysi książeczek do łóżka, udałam że nie słyszę jęczenia - albo szybko ucichło - bo Młoda poszła w moje ślady na dobre 3 h.Od września żadnej z nas już nie będzie tak różowo
![]()
Spotkanie było bardzo fajne, dziękuję :-) Chłopaki fajnie się bawili [choć na początku mały Oskar rozwył się okropnie, no ale Ediś w jego wieku reagował podobnie].d
zołzik jak tam @? nadal tak boli i obficie?