reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej lejdis :)
ja tylko dać znać, że żyjemy, ale nie mam czasu na pisanie :( nie dość, że w domu jak na centralnym to mały ma zapalenie gardła i antybiotyk :/ plus zaliczył w czw upadek ze schodów na ganku... na głowę :szok: na szczęście tylko na guzach się skończyło... w każdym razie usiąść nie mam kiedy... wakacjujcie się zdrowo :)

Hej laski wpadłam się przywitać i zameldować ,że oficjalnie od jutra mam urlop :-D:tak:Ale fajnie odpocznę od pracy z drugiej strony zastanawiam się jak wytrzymam z moimi dziećmi non stop 2 tygodnie :angry:;-) Hehe

Wszystkim wczasującym zazdroszczę straszliwie!!Nas zaskoczyło kilka sporych wydatków i jakieś większe wczasy będziemy zmuszeni odwołać:zawstydzona/y:Pewnie odwiedzimy gdzieś jakieś jeziorka, aquaparki i na tym koniec...nic życie.

Witam się po dłuuuuiej przerwie. Jednoczesnie przepraszam za moje milczenie.

Nie będę czytała co w tym czasie u Was się działo, bo nie dam rady nadrobic wszystkiego, postaram się być teraz często, jeśli oczywiscie mnie tu jeszcze chcecie?

juhu!!!:-) jak spędzaliście czas w rodzinnych stronach? pewnie rodzina, rodzina i jeszcze raz rodzina, bo wszyscy chcieli się z Wami spotkać i Wami nacieszyć:tak: mam nadzieję, że znalazłaś choć chwilę na odpoczynek:tak:
kasiu fajnie, że co jakiś czas dajesz nać o sobie, choć szkoda, że nie masz czasu na częstsze pisanie:-( to u Kuby wszystko na raz się zbiegło??? i zapalenie gardła i upadek!? jak dobrze, że upadek niegroźny! zdrówka dla Kubika!!!
katamisz dasz radę z dzieciaczkami, w końcu to Twoje więc nie masz wyboru:-p
mgordon co za pytanie!? dziewczyny tyle razy się o Ciebie pytały, że hej, więc chyba tęskniły;-) ja Cie kojarzę 'pi razy drzwi', więc tym bardziej fajnie, że znowu piszesz:tak:

Madzioolka - niestety motylowo dałam d bo nie przygotowałam odpowiedniego odcienia nici :zawstydzona/y:- jutro gnam do pasmanterii z coraz dłuższą listą - ale w zamian były kaczuki, których niestety nie skończyłam przez kolejną wtopę - nie zabrania odpowiednich nożyczek :-( Cd już nad morzem.
Ja - Zołza - ale ciastowa rozpusta.... :tak: Ja zasmakowałam ostatnio w lodach z Zielonej Budki, orzechowe z kawałkami orzechów są naprawdę czadowe :-p Jak imprezka ?
Co do spania to Młoda dziś 6.30. mnie zerwała, byłam w łazience, nawrzucałam Krysi książeczek do łóżka, udałam że nie słyszę jęczenia - albo szybko ucichło - bo Młoda poszła w moje ślady na dobre 3 h. :tak: Od września żadnej z nas już nie będzie tak różowo :no:
Traschka - fajnie że spotkanie udane, śmiałam się z Mrsmoon że od tego kocyka się od Was zarazi.... :-D Próbuję sobie przypomnieć gdzie urlopujecie i nie idzie mi zupełnie....:no::sorry2:
Dubeltówka86 - wywakacjowana ?
Katamisz - szkoda bardzo, że Was finanse powaliły...:-( Jak dla mnie prawdziwy urlop to wyjazdz gdzieś. No i wiem co czujesz, mi się szykuje wyjazd nad morzem tylko z Młodą - wszystkie posiłki i pieluchy moje... :baffled:
Mgordon - kopę lat ! :-D Co u Ciebie ?
Mi się crazy tydzień szykuje - jak zwykle przed urlopem..:dry:

martadelka jasne ,że dam bo muszę ;-) Ale czasem marzy mi się wyjazd daleko stąd tak sama z dala od dzieci i mojego D np z koleżankami...ale tak hardkorowo np na Rodos ;-) uuu bajkaaaaaaaaaaa

forever widzę ,że Ty też jesteś spragniona takich chwil "czas tylko dla mnie" :tak::tak:Ja mam tak ,że marzę o takich np 3-4 dniach bez dzieci ale znam siebie i Wiem ,że nie dałabym tak rady -zatęskniłabym się!!

dubeltówka jak tam wczasy w PL??Jak Wasze plany dalsze?Zjeżdżacie do PL??Bo tak widzialam na FB :-)Swoją drogą przyzwyczajona do "Harego Potera "??W każdej fryzurze wyglądasz ślicznie!!

reklama
Katamisz - wiesz, ja od urodzenia Młodej miałam czas dla siebie, mniej lub więcej ale zawsze był, od razu wychodziłam. Rozumiem, że jadę z dzieckiem ale wieczorny basen czy nawet zakupy spożywcze a choćby prozaiczne pójście do wc w knajpie bez całego majdanu, i nie wybierania jej pod tym kątem aby się zmieścił... :tak: Czy wręcz szukanie neta - nie mam w lapku - jak trzeba coś zawodowo załatwić... :eek:
A co do Rodos.... :zawstydzona/y: Mam baaardzo miłe wspomnienia z tygodnia tamże....:cool2: przeszło 3 lata temu z Tatą Młodej... Ehhh.... :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry