Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ajm bak
na szczęście tylko na guzach się skończyło... w każdym razie usiąść nie mam kiedy... wakacjujcie się zdrowo 
Ale fajnie odpocznę od pracy z drugiej strony zastanawiam się jak wytrzymam z moimi dziećmi non stop 2 tygodnie
;-) Hehe
Pewnie odwiedzimy gdzieś jakieś jeziorka, aquaparki i na tym koniec...nic życie.juhu!!!:-) jak spędzaliście czas w rodzinnych stronach? pewnie rodzina, rodzina i jeszcze raz rodzina, bo wszyscy chcieli się z Wami spotkać i Wami nacieszyćajm bak
![]()
mam nadzieję, że znalazłaś choć chwilę na odpoczynek

- jutro gnam do pasmanterii z coraz dłuższą listą - ale w zamian były kaczuki, których niestety nie skończyłam przez kolejną wtopę - nie zabrania odpowiednich nożyczek :-( Cd już nad morzem.
Ja zasmakowałam ostatnio w lodach z Zielonej Budki, orzechowe z kawałkami orzechów są naprawdę czadowe
Jak imprezka ?
Od września żadnej z nas już nie będzie tak różowo 
Próbuję sobie przypomnieć gdzie urlopujecie i nie idzie mi zupełnie....

Co u Ciebie ?

Ja mam tak ,że marzę o takich np 3-4 dniach bez dzieci ale znam siebie i Wiem ,że nie dałabym tak rady -zatęskniłabym się!!
Czy wręcz szukanie neta - nie mam w lapku - jak trzeba coś zawodowo załatwić... 
Mam baaardzo miłe wspomnienia z tygodnia tamże....
przeszło 3 lata temu z Tatą Młodej... Ehhh.... :-(