reklama

Czerwiec 2011

my juz zakonczylismy zabawy :) moje brudasy już się kapią a ja zaraz będę pykać pracowe rzeczy ;-) no niestety dla mnie juz koniec wakacji niestety bo sezon sie zaczyna i trzeba ostro sie zebrac w sobie chociaz ciezko :-(

w tym mc przyszalelismy na wakacjach i teraz mamy dosc napiety budzet :baffled: zero szalenstw kina, restauracji szlag :crazy:

a do tego benio zepsuł pilota do dekodera :baffled::nerd:

reklama
ironia wyobrazam sobie ze po wypoczynku ciężko wrócić do szarej rzeczywistości, ale przetrwasz, a napięty budżet z czasem minie i odbijesz sobie wyjścia
wszystkim wyjeżdzajacym lub już będącym na wakacjach zazdroszczę bo u mnie kiszka :-( ale mam nadzieje ze was wakacje i odpoczynek sie udadzą

Jasna dupka... Dzień dobry...

Jakaś masacra z wami, chwilę człowieka nie ma a nadrobić masacra.... Byłam w połowie czytania co u was, gdy nagle zadzwonił mój "ukochany" mąż i poprosił że był przybyła do naszej knajpki bo co tam coś tam... no to ja w te pędy, a tam chłopaczki po pracy siedzą i piją sobie i chcieli żebym z nimi usiadła... taaa już, nie ma to jak patrzeć na 5ciu chłopa w stanie nietrzeźwym, tym wogóle że jest się samemu trzeźwym grrrr...

Noo ale dziś super było, bylimy nad jeziorkiem, Ola szajby dostawała na widok wody i bez krempacji i w ogóle odpychając nas od siebie dosłownie WBIEGAŁA DO WODY i dawała nura (szkoda że już się wynurzać nie umiała) i tak w kółko, a zabawa nie z ej ziemi nigdy moje dziecko tyle czasu pod rząd nie śmiało się aż tak bardzo naprawdę, szaleństwo :)

Przepraszam że nienadrabiam, ale mam jakąś fizyczną masacra, dziś teściowa zaopiekowała się rano smrodkiem a ja... SPAŁAM do 12!!! po czym o 21 (max) marzyłam już tylko o tym by znów oddać się morfeuszowi :) powtórka z rozrywki z Olką :P Tak że ten tego, ściskam mocno, dobrej nocki i to tamto IDĘ SPAĆ w końcu !! :)

kochana my od 5:45 :-p na nogach.....
ale jestem już przyzwyczajona chyba...

edit:
kurde niech mi oddaja już maszynę do szycia!!!!! Mam tyyyyyle do zrobienia jeszcze ;)
Dogi ja nie mogę z Twojego wpisu przy suwaczku "Alechandra" ;p

reklama
hejka
ja mam chwilę odpoczynku, mała śpi:-)
trasia no już chyba jesteś spakowana :tak:tfu co ja piszę - Ty już dawno w drodze;-) udanego wypoczynku kochana:-) my na urlop za 2tyg:-)
doggifaktycznie słowotwórstwo to Twoje drugie imię:-D
lavruniu a co się stało z maszyną???
ironia hej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry