• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

mama MATIEGO - czyli wersja wesele dla rodziców nie dla mlodych....:eek: nie moje klimaty :no:
Na komary - spray Chicco dla dzieci i też sprawy Orinoko Junior - działa średnio :baffled:, czekam na dostawę kompletu opasek, zobaczymy...
Dzis znowy akcja z kocią wodą.... Młoda poszła za karę do kojca. :-(
Mrsmoon - ja naprawdę nie czuję potrzeby zdobywania kolejnych sprawności :no: czuję za to zmęczenie na samą myśl :sorry:

reklama
po prostu musze sie pochwalić moim pieknymi, cudownymi butkami, które kupiłam sobie na wesele i poprawiny:
na wesele (troche miałam problem z rozmiarem, ale wymiana szybko przebiegła i juz dzis mam odpowiedni rozmiar)
Salon_Anka STYLOWE PLATFORMA (t1087bla) - 40 (2531177219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i na poprawiny:
PLATFORMY W GRANDŻOWYM STYLU CZARNE (WI-143) 39 (2528699456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chwalipięta jestem, wiem ale tak mi sie podobaja strasznie :tak:

mamoM ale obcasy!!!:szok: chyba bym tylkoo stać w takich mogła;-)ja na codzień pomykam w balerinkach albo sandałkach na płaskiej podeszwie, a na imprezy max 5cm obcas
marta jak Twój wyjec? Mój właśnie zasnął, ale zmęczona jestem masakrycznie po tych 5h z czego połowa to marudzenie i wiszenie na mnie...zupy prawie nie zjadła, ugięłam się i dałam jej mm, ale tylko 100ml wypiła, chyba znów zęby na tapecie

mamaM - super butki :) ja zdecydowanie jestem zdania ze jesli rodzice sie dokladaja finansowo do wesela to przeciez tez moga zaprosic swoich gości i przyjaciol tym bardziej ze ich przyjaciele sa naszymi :tak::tak: za duże wesele zdecydowanie nie ale takie w sam raz na 100 osob w zaleznosci od sali jak najbardziej :-D:-D :sorry:

oj beni cos zasnąc nie moze.... siedzi z niania przy bajce bo stac juz nie moze ze zmęczenia a spac nie pojdzie, ja klepie a michał klnie na półke z lidla :-D:-D:-D

a Mati dziś juz po drzemce, usnął przed 12 i juz wyspany, a zazwyczaj o tej godzinie to dopiero padał i spał do 15, ciekawe co będzie po południu, gorzej jak mi padnie przed sama kąpielą...

reklama
Dzień Dobry

Wrócilysmy z Julą na parę dno do domu....trzeba ogorki kiszone zrobić i jakies inne sałatkowo ogórkowe przetwory.
Zabieram sięza pranie i ogarnianie :-) i oczywiście za czytanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry