reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Hejka,
Witaj Aestima - już miałam telefonu do M. szukać aby dzwonić....
A co do moich przygód to to żebym usiadła i się rozryczała nic nie pomogło prócz tego, że Młoda by pewnie poszła w moje ślady....
Jestem w kontakcie z Andariel - sytuacja się stabilizuje. Do Ninki przyjechała babcia by się Nią zająć.
Bobas.pl - zrobiłam fajne zakupy ale kosmetyki jakoś ominęła. :zawstydzona/y: Ironia - dlaczego nowi dostawcy przed grudniem ?

reklama
forever jak chcesz mozesz zawsze sobie jeszcze coś dobrać :)

szukam jakiegos dostawcy ktory ma jakies sensowne zabawki w rozsadnych cenach bo jak sama zauwazylas np taf toys u nas dosc drogo wychodzi :(

heloł
Mrsmoon wiem o co chodzi z łopatką, Mateusz zabierał dzieciom na plaży łopatki ale przynosił im swoją w zamian :-D
Madzioolka Mati też pokazuje jak ma rączki brudne, ale dopiero jak mu brud odpada praktycznie z rąk ;-) moje dziecko należy do tych wiecznie brudnych a ja do wiecznie przebierajacych i piorących mam :-) ale ja ponoć taka też byłam
Forever ja Cię też podziwiam za siłę spokoju, a biedny Leoś :-( pozdrów Adariel i ucałuj Leośka
Marta ale śliczny Avatar :-) a ze zmienianiem ja tak ciągle coś :-) i mam podobnie mieszkamy u teściów na piętrze i np łazienki nie remontowaliśmy jeszcze jest taka jaką ją zastalismy - kasy większej brak, a teraz jeszcze myślimy nad zmniejszeniem łazienki i zrobieniem małego pokoiku Mateuszowi
Ironia fajne macie rzeczy tylko czemu nie macie marki Tommee Tippee muszę zakupić smoczki do butelek i butelką większą i pare innych duperel...
Dubeltówka wiem o co ci chodzi Mati tak miał ale mineło a wczoraj że sie z nim nie bawiłam to zaczął mnie znów szczypać :szok:
Aestima hej super, ze masz neta. Przyzwyczaicie sie szybko, zobaczysz jak sie ogarniecie to bedzie juz dobrze :-)
Larvunia wypocznij kobieto porządnie :-)
Traschka jak ja Ci zazdroszczę tego spania Marysi... to ile ma juz w sumie ząbków? Mateusz ma 6 i chyba idzie też czwórka na górze ale nie da sobie zobaczyć. A jak samopoczucie twoje? No i kto w brzuszku Ci mieszka wiesz już? a moze nie chcecie wiedzieć?

hej wszystkim
szczegolnie witam Aestime po baaardzo długiej nieobecności
fajnie ze sie powoli urzadzacie, wszystkie wiemy jak to z kasa jest - tyle by sie zrobiło a funduszy brak :dry:
i napewno sie przyzwyczaisz do nowego miejsca i miasta skoro tak bardzo chciałas tam zamieszkac

traschka super ze Marysia u siebie cała noc, moze juz teraz bedzie tak co noc i troche odetchniesz

forever chwal sie co tak kupiłas?

Andariel trzymaj sie i dalej &&&&&& zaciskam, zeby sie wszystko stabilizowało

miłego dnia babeczki :-)

mama MATIEGO - jakieś drobiazgi - bidon Nuby, fajne sztućce Zestaw widelec i łyżeczka 12m+ Nuby - Bobas.pl, przyszłościowo organizer na siedzenie w aucie Organizer samochodowy BAMBAM - Bobas.pl - Młoda jeszcze w foteliku niemowlęcym z przodu jeździ, dobrze, że miałam podkładkę, bo całe plecy na wysokości nóżek brudne :baffled: - no i dla Pana od gdańskiej lawety mały prezent - nie chcicałam oddać naszego a b. się spodobało Lusterko do samochodu Taf Toys - Bobas.pl. - dostałyśmy i się rewelacyjnie sprawdza.

reklama
Heja!!
Forever ja mam takie: Lusterko regulowane przednie do obserwacji dziecka w samochodzie Sunshine Kids - Bobas.pl , ale gratisowo w aucie i bardzo dobra rzecz :-)

Taki upał u mnie, że umieram :-(
Edit: Ironia kupiłam ten Nuby Pstryczek, ale ciężko się z niego pije, nawet jak dla mnie... Po prostu trzeba mocno ścisnąć w konkretnym miejscu, żeby się z niego napić. mam nadzieję, że Tymek go ogarnie.

Aestima witaj znowu wśród nas. Oby się Wam tam wszystko jak najszybciej poukładało i cieszę się, że niania trafiła w Wasze gusta. A Mieszko, to niezły przystojniak :-)

Ostatnia edycja:
Do góry