Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A propos jak dożynki ? Mi to się kojarzą z festynem, stoiskami z tandetą.... 
- jak się do nich coś przyczepi np. igły z drzew czy ziemia.
Ja myślę, że Młoda da radę tylko ja w tzw. międzyczasie na pysk padnę
Już nie śpi - chyba, że drzemła się znowu - ale grzecznie leży w łóżeczku z zabawkami gadając do siebie.a co do brudu to my mamy zupełnie odwrotnie, Matiemu nie przeszkadza nic! zupełnie nic! czy ma brudne ubranie czy ręce, buzię - to nic przecież nic mu sie nie stanie :-)
rękami grzebie w piasku potem w wodzie w jakimś wiadrze na dworze i potem w ziemi a na koniec dorwie jabłko spod drzewa i sie wgryza...
tylko, ze ja ponoć byłam identyczna :-)

no i ze badaja temperature codziennie 

"poszedł" sobie na spacer, tam na Mazurach... Tam baaardzo duża działka, na szczęście w środku lasu, więc żadne auta tam nie jeżdżą, bo Tymek wybrał się na drogę... Masakra
Oczywiście zaliczył upadek z 2 schodków na buzię i wyglądał jak mały bokser, bo pod okiem spuchnięte i sine... Moje dziecko to cudak jak nic
W Warszawie było super!! Spotkanie z Zołzą, Edisiem, Silvią i Szymkiem jak najbardziej się udało :-) Śliczne te Wasze chłopaki i zaraz wrzucam zdjęcia :-) To chyba na tyle.
chyba bym osiwiała... współczuje
Marcin rano wstał i zabrał Marysię na spacer, jeszcze ma urlop. Nocki ostatnio naprawdę niezłe, Marysia spała bez przerwy o 5.30 i rano dospała z nami do 7.30. Oby tak zostało, choć widzę że czwórka ostatnia czwórka jeszcze nie wyszła, dziąsło straszliwie napuchnięte.