reklama

Czerwiec 2011

Madzioolka no to najważniejsze, że 'macie' tego profesora! i już trzyma kciuki za operację i jak najmniejsze jej skutki, ściskam mocno
ironia ja jak andariel dawałam nasivin soft, i słyszałam o maści majerankowej, żeby oddychanie ułatwić (zwł w nocy), ale ja żaden specjalista w tej dziedzinie, bo moja mała na szczęście prawie w ogóle nie chorowała

Emilka od wczoraj gorączkuję, chyba zęby, bo żadnych innych objawów choroby - brak...

reklama
wszyscy równo jemy lipoman, tantum verde i nasivin soft :sorry: masakra jakaś z tym przeziembieniem..

chłopaki smarkają i gardła ich bolą a mnie niedobrze ciągle i bardziej na żołądek mi się rzuciło :-(

na szczęście jutro przyjdzie na chwilę niania to spróbuję pracowac bo jestem teraz sama i nie ma mnie kto zastąpic nawet :confused2: pozniej zajme sie beniem no i michał moze we wtorek wezmie opieke nad beniem to bedzie nam łatwiej... nosz:crazy:

a ogolnie to mam zly humor bo klienci zwlekaja z przelewami a ja przez ten remont spłukałam sie doszczetnie :eek::eek:

a ja sama z Marysią, Marcin wyjechał rano na kurs. Wraca we wtorek wieczorem.

Ironia ja z katarem też nic nie robię, tyle że jest męczący. Słyszałam, że dobrze działa maść majerankowa pod nosek, sama nie stosowałam. Stosowałam, tak jak pisze andariel, Olbas Oil na poduszkę, i to rzeczywiście bardzo pomagało. niestety alergikom nie polecają i mają rację, Marysia po dwóch dniach miała całe nóżki w plamach + nasilenie objawów chorobowych. Musiałam odstawić. Ale Benio bez żadnych alergii więc możecie smiało stosować.

Madzioolka - myślałam dziś o Was cały dzień, dobrze że Twój Tata mógł przylecieć no i zastanawiałam się czy masz rodzeństwo - decyzja o niemówieniu Bratu jak najbardziej słuszna tylko, aby nie wyszło przypadkiem:huh: . Dobrze, że jest już jakaś diagnoza i dostęp - niestety z tym kraju ktoś bez znajomości może umrzeć a mu nie pomogą :wściekła/y: - do specjalisty. Bądź dobrej myśli, w mojej rodzinie są przypadki wyjścia na prostą z takich sytuacji że się aż pani w ZUS nadziwić nie mogła mojej kuzynce, która prawie zeszła z tego świata po wylewie, jak przyszła odnośnie zasiłku rehabilitacyjnego. Wsparcie Bliskich b. dużo daje, no i b. aktywna rehabilitacja. Jeśli byś coś potrzebowała w Wawie daj znać niezależnie od pory.
Wszystkich chorym Dużym i Małym zdrowia. My jutro tuptamy do żłobka, Młoda zostanie na 4 h.

hej
Ja też myślałam o Madzioolce i ciągle myślę...
Mati zasnął o 20.20 !!! ciekawe o której wstanie?

M. na koncercie w Krk i ja sama do nocy. Byłam dzis u rodziców na obiedzie i kawie więc dzień upłynął fajnie a pogoda sie zrobiła super - szkoda, ze nam nie wyszło spotkanie w Opolu...
co Wy oglądacie w tv bo nic nie ma ...?

Madzioolka ja tez przez ten kończący sie weekend myslałam o was, jak cos takiego nagłego moze wprowadzic tyle chaosu w uporzadkowane życie, to naprawde strasznie smutne, ale jak widac nic od nas nie zalezy i wszystko moze nas spotkac z dnia na dzień
teraz najwazniejsze ze macie tego profesora i trzeba myslec pozytywnie, trzymam kciuki, bedzie dobrze, musi być

kati
ja to powiem szczerze ze w weekendy to w telewizji to nic a nic nie ma, w tygodniu to chociaz seriale ;-) a weekendy porażka...

reklama
tak, my maść majerankową również stosujemy, gł. na noc, po porządnym wysmarkaniu kinola;
ironia faktycznie pech, że akurat teraz Benia coś rozłożyło (zresztą jak i Was wszystkich); dobrze, że choć niania majaczy na horyzoncie;-)

Aestima napisz jak Ci w pracy - fajnych masz tam ludzi? podoba Ci się?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry