kasiawilde
Fanka BB :)
forever to fajnie, że u Krysi lepiej...ale rzeczywiście długo już domkujecie :/ a wizyta u endo kiedy? a babcią to cóż przejmować się nie ma co, one już tak chyba mają, że albo przesadzają, albo totalnie bagatelizują...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ile razy ja to sobie powtarzałam...a babcią to cóż przejmować się nie ma co, one już tak chyba mają, że albo przesadzają, albo totalnie bagatelizują...

oczywiście nie cieszę sie z Ich choroby, nie! a tak na poważnie to odkąd jest podział 3dni dziadkowie, 2 dni moja babci i siostra, jest o niebo lepiej, ja trochę wyluzowałam, rzadszy kontakt nimi więc i mniej potencjalnych punktów zapalnych
także chwalę sobie to rozwiązanie, a i Emi wygląda na zadowoloną:-) dzięki, że pytasz
może przejdźmy na główny, bo schodzimy z tematu;-) ło matko! to faktycznie: się działo u Wasuwierz mi, że wiem! na wakacjach u nas było przez większość czasu: moi rodzice, my, Kubi, siostrzenica lat 7, bratanek lat 6 i młody postrzelony kotek, ojjj się działo... dlatego polecam![]()
ja lubie taki tłok ale góra na pół dnia, i ja chyba mało gościnna (rodzinna)... wolę iść do kogoś, bo wtedy moge wyjść, kiedy chcę, a jak ktoś przyjdzie do Ciebie, to niekoniecznie zna granice, ile mozna siedzieć, że ktoś jest zmęczony/znudzony...
Sama też się muszę zbadać, bo moja wizyta ok. 10 grudnia. 

aż poszła do przedszkola, jak poszła i chodziła kilka dni tak zaczęła przesypiać całe noce! bez żadnych problemów. Czemu tak - nikt nie wie

. A pozatym chodzę w czapce i staram się być w jednej temp - dzieki że pytasz :-)
a Ikei ci zazdroszczę, ja sie wybieram już 2 lata i zawsze albo kasy brak albo czasu
A wiesz coś co tam u Gracjany? pozdrów katamisz i zdrówka dla małej