martadelka jak nastrój? no i co tam u dziewczyn?
Aestima dołączam do pytania jakie macie duplo, my mamy tylko jakieś 2 zestawy na zasadzie zwierzątko, ludzik, jednen klocek, kwiatek... no i Miesio to już poważny facet jak sam się bawi duplo
traschka co tam u pralki?

a tak na poważnie to pranie malucha i prasowanie poogarniane? no i do kiedy masz zamiar prowadzić zajęcia? mam nadzieję, że nie kolędujesz w tym roku
nutria leniwcze napisz więcej co tam u Twoich maluszków!
mamoM super sprawa z tym garażem, będziecie mieć więcej czasu do spędzenia wspólnie

zaplanuj może jakiś wypad/mini wycieczkę skoro u Was tak bardziej oddzielnie ostatnio? ja tam dziś z Kubim segregowałam odpady przez prawie godzinę, nie ma to jak wspólnie pogrzebać w śmieciach
larvunia jak dobrze, że Misiula już lepiej, długo leżałyście? daj znać po kontroli koniecznie, no i odzywaj się częściej!
moon tajniaczko odzyskaj już to swoje biurko, bo nam tu Ciebie strasznie brakuje, a tak to zawsze w pracy znajdziesz chwilkę

co tam u Łobuziary?
Doris bo to zawsze tak na złość jest, że jak wydatki to masowo! a Julcia długo zasmarkana? bo wydaje mi się, że jakiś czas już... ale jak poza tym wszystko w normie to pewnie tylko taki wredny sezon...wspinaczka po biurkach małolatów mnie rozwala
forever liść śliczny
aaaa dobry wieczór
ogólnie to ja tam bym chciała i farmę i warzywka i w ogole jedzonko to szmaciane co tam mają.. ale na razie zawsze inne książki wychodzą jako priorytety ;-)
ja dziś odbębniłam 2 lekcje i mam labę do końca tygodnia, jutro moje dzieciaczki mają próbną maturę... ojjj, czarno to widzę
poza tym to gdzie nam
kati i martę wcięło?