reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

jak samopoczucie wieczorem? kołatania itp brak?
poczułam się jak starowinka oczekująca Damy z kosą:rofl2:
dzięki za troskę, kasiawilde:-Dale mi się teraz chce śmiać:-D no i ok jest - będę żyła:-D
kati dobrze pisze Aestima - Mati na pewno prędko wydobrzeje!!!

a ja dziś ścięłam włosy! tzn. skróciłam, bo miałam już za łopatki i wkurzało mnie, że np. w nocy Leo mi je przygniata i potem ruszyć się nie mogę:tak:

Aestima - w jasnym, a zwł. jednolitym wnętrzu takie wzorzyste też będą dawały fajny efekt; no i w ogóle, tekstylia mogą zdziałać cuda! sama będziesz szyła te rzeczy?

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima kati co do przechodzenia choroby lżej przez dzieci to u nas się to zupełnie nie sprawdziło... Kubi przeszedł ją najgorzej ze wszystkich, najwyższa temp i najdłużej go trzymała...

andariel Aestima a napiszcie coś więcej o tych leukocytach (leukopatii?)... moja siostra właśnie tak ma, że zawsze ma bardzo niskie leukocyty (swego czasu różnymi podejrzeniami nas straszono), ale właśnie ogólnie wyjątkowo zdrowy z niej osobnik jak na tak złe wyniki...

no właśnie z mojej mamy też wyjatkowo zdrowa osoba! to jej pierwsza choroba od lat! U mamy podejrzewano nawet białaczkę, ale to nie to, nie wiadomo skąd to się wzięło, od 4 lat tak ma i ma to jakiś związek z nieprzyswajaniem b12 ( co jakiś czas ma zastrzyki). A i uczulam, że w leukopenii nie mozna brać ibupromu!!!

Aestima a jak to wykryć? że to właśnie ta choroba? bo właśnie u mojej siostry w zeszłym roku podejrzewano białaczkę... ale obalono... a w sumie fajnie było by wiedzieć czy to to? i czemu nie można brac ibuprofenu?

andariel najpierw chciałam spytać po prostu czy nie masz dziś ataku paniki? ale pomyślałam, że to zbyt bezpośrednio :p widać niewiele lepiej mi wyszło, haha!

:-D:-D:-Dprzynajmniej się pośmiałyśmy:-D

Aestima - pierwsze słyszę o tym ibupromie:szok: ale czy to oznacza, że wszelkie specyfiki zaw. ibuprofen jako subst. czynną odpadają??? pytałam M. - nikt mu tego nie mówił jak dotąd;

kaiawilde, to nie tylle choroba co stan, leukocyty poniżej normy, to już leukopenia jest. ibupromu- nie wiem czemu , ale mama wzięła 8 ( w ciąu całej doby) i lekarka stwierdziła zatrucie efedryną i powiedziała, że przy leukopenii ibuprom zakazany!

ale kasiawilde - przede mną długa nocka, może jakieś kołatanko się pojawi;-):-p
dziewczyny, przecież właśnie wtedy w szpitalu lek. też mnie nastraszył białaczką u Leo!!! jak nas chciał do CZD transportować; tyle że tuż po zabiegu na tym nosku, kontrolne wyniki pokazały wzrostową tendencję, więc żadna białaczka; ale strachu to się wtedy najadła, nie powiem;

reklama
Do góry