Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeczytałam pobieżnie
skurcze??? ale że niby już te porodowe?
prasowania nie zazdroszczę, ja NIC nie prasuję, ani dla Emi, ani dla siebie, tak jak u Ciebie - ubranie prasuje się na mnie hihi na szczęście prawie wszystkie ciuchy mam z serii: nie trzeba prasować
Emi śmiga u nas w przeważnie w kapciach (mam podobne zdanie jak andariel, Aestima)
koniecznie pokaż nam Swojego Szkraba
:-) wiem, że masz Synka, ale nie doczytałam, jakie imię; gdzie mieszkasz (bo też nie doczytałam
)? pytałaś się bodajże o spanie i samodzielne jedzenie: spanie - od tygodnie przełom zasypia przy zgaszonym świetle ale nie sama w łóżeczku, tylko ze mną na sofie, potem ją przenoszę, ale cieszę się niezmiernie, że nauczyła się sama wyciszyć i zasypia w ciągu 10min od zgaszenia światła
samodzielne jedzenie - rączkami (pn warzywka i mięso przy obiedzie), łyżeczką też czasami je sama (jogurcik), choć nie powiem, że z wygody (żeby było szybciej) karmię sama...
taki: Domowa Apteczka Tran z rekina grenlandzkiego SYROP smak malinowy 165ml -
), tylko bardzo geste
praktycznie na nic
O! Martadelka WRESZCIE nas zaszczyciła![]()
;-)
:-)MamoM - słyszałam, że lepiej podawać tran mniejszych ryb niż rekin (chodzi o gromadzenie się różnych metali w trakcie długiego życia rekina w wątrobie).

mamoM Mati anioł? no proszę - ładnie w wózku siedział? cud:-)
chodzi o brak słońca i wit.D3. I potem znów od września czy października.
a jak z zasypianiem przez te ostatnie dni?