Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ależ Szymuś podobny do mojej Emi jak się urodziła, też te śliczne pulchniutkie policzki i ciemne włoski!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mój Sz.ważył 2600g jak się urodził
Dziewczyny tak z innej beczki: mam problem z Tymkiem, a dokładnie z Jego nóżkami. Strasznie krzywi od kolan w dół. Mówiłam o tym Jego pediatrze, ale ona stwierdziła, że tak może być... Czuję jakby zbagatelizowała sprawę, bo nie raz jak się jej o coś pytam co mnie martwi, to tak mi odpowiada jakbym wymyślała jakieś rzeczy. A postawa i prawidłowe chodzenie, to poważna sprawa. Sz.ma płaskostopie, a nie chciałabym czegoś przeoczyć. Do ortopedy na NFZ nie pójdę, bo nie mam skierowania. Tylko zastanawiam się czy w ogóle mam z czym iść. Pamiętam, że Aestima bodajże była u ortopedy. Co myślicie na ten temat?
Asinko, mi się wydaje, że Ty nie jesteś osobą któr wymyśla coś na wyrost, od rzeczy... moim zdaniem jak widzisz, że coś nie tak, to warto pójść do ortopedy- nawet prywatnie raz a jak on stwierdzi jakieś nieprawidłowości i potrzebę częstszych wizyt czy raehabilitacji, to wtedy uprzesz się by babsztyl dał skierowanie.