reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2011

reklama
No hejka,
Widzę, że newsy przyciągnęły dawno nie odzywające się Osoby - hej Blusia i Misialina :-D
Asinka85 - ja bym poszła albo prywatnie albo i w ramach NFZ - moja lekarka z przychodni mi jeszcze żadnego skierowania nie odmówiła - łącznie z badaniem słuchu.
Martadelka - żyłkę ? :szok:
Ale mina.... Szymonka - jakoś się nie mogę przyzwyczaić.... :baffled:

forever a przyjrzyj się jak Krysia stoi czy po zewnętrznej stronie (powiedzmy, że od kostki w dół) nie 'biegnie' jej żyłka... ostatnio zauwżyłam i jakoś nie wiem...; do imienia Szymon nie możesz się przyzwyczaić???

martadelko chyba kojarzę taką żyłkę i moim zdaniem wynika ona tylko i wyłącznie z budowy - ot zwykła żyła, tyle że bardziej widoczna bo przy staniu jednak mięśnie napięte;
no tak, Szymi - to Silvy, ale inne zdrobnienia (wersje imienia Szymon) kojarzą mi się z synkiem brata mego męża;

my dziś wieczorem na wizyte kontrolną do W-wy z Ninką jedziemy; c.d.sprawy z tym niedoborem wit.D, bo kazała się pokazać ze świeżymi wynikami, więc trzeba wreszcie to zakończyć; dodam, że wg wyników wsio już ok:tak:tyle, że skóra znów bardzo sucha i wyszły jej plamy szorstkie czerwone nawet na rękach (czego od ponad 2 lat nie było) i zastanawiam się czy przegięlam z jogurtami czy może jednak tran tak działa na moje dziecko; ale to w sumie pikuś;

reklama
andariel dokładnie to samo pomyślałam, bo jak Emi leży to żyłki nie widać:tak: a czemu myślisz, że jogurty mogły spowodować szorstkość skóry? nie znam się, więc pytam

Do góry