reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
zwolnienie w ogóle się daje na 28 dni chyba najdłużej i się po prostu przedłuża,tak mi się wydaje,a na pewno nie ma takiego,że cały czas jedno do poroduale na ile daja odrazu do konca ciazy L4 macie?? czy najpierw tak daja po 2-3 tyg?? jak to u was jest?? - pytalam na watku "
traschka
Mama Marysi
kupiłam sobie orenżade hellena ale nie wiem czy odważę się wypić choć szklankę![]()
Haha, koniecznie daj znać czy dobre!!
zebrra
Potrójna mama :)
Ja tam jestem uzalezniona od coli i piję normalnie, nie umiem napić się czymś niegazowanym, nigdy nie umiałam... Jedyny czas, kiedy odmawiałam sobie coli, była to cukrzyca ciążowa w ciąży z Jasiem... Mam nadzieję, ze teraz nie będę jej miała...
justynka1
Mamusia Antoniusia
koleżanka mnie poprosiła,żebym jej to zalicytowała,jest filmik Koszulka Gitara Prezent Tshirt ThinkGeek Rock - L (1358270073) - Aukcje internetowe Allegro
rewelacja,ale cena
rewelacja,ale cena

paulinka2104
Zaangażowana w BB
cześć dziewczyny
ze dwa tygodnie mnie nie było i chyba nie mam szans tego nadrobić...
na studiach zaczeły się zaliczenia więc rzadko zaglądać będę no i slub coraz bliżej i ostatnie przygotowania więc czasu mało... ale się za wami stęskniłam
ze dwa tygodnie mnie nie było i chyba nie mam szans tego nadrobić...
na studiach zaczeły się zaliczenia więc rzadko zaglądać będę no i slub coraz bliżej i ostatnie przygotowania więc czasu mało... ale się za wami stęskniłam
reklama