reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Walentynkowe BUZIAKI DLA WSZYSTKICH ZAKOCHANYCH I NIE TYLKO ZAKOCHANYCH :-)
images

reklama
Mój M.był wczoraj w delegacji w Toruniu i przywiózł mi wielkie czekoladowe serducho:-)no i oczywiście sporo różnych pierników:-pdzieciaki nie odpuszczają:-pgdy tam mieszkaliśmy, jedynym zauważalnym przeze mnie atutem były właśnie te wszystkie Kopernikowe cuda:tak:

na 17 jedziemy do okulisty z Leosiem, trochę się boję jak będzie przebiegało badanie i co usłyszymy... Oby na prostych ćwiczeniach mięśni uciekającego oczka się skończyło! Jak pomyślę o okularach z zaklejonym jednym "szkłem" to średnio widzę w tym swojego synka:baffled:no ale poczekajmy do wizyty...

Leo nauczył się ostatnio wymawiać imię siostry:-)wcześniej tylko MAGDA potrafił powiedzieć (znajomej kilkutygodniowa córeczka ma takie imię i chyba mu się spodobało).

Tak tak, miłych walentynek:) my jutro urządzamy sobie romantic wieczór - jedzonko, winko (ja symbolicznie), przytulanko!

Aestima - imię dla dziewczynki mamy wymyślone już podczas pierwszej ciąży i tak już chyba zostanie - Lilka - Liliana, jeśli dziewczę się potwierdzi... dla chłopaka będzie problem, nad Szymkiem pół roku dumaliśmy.

silva witaj, ale super, ze dziewczynka i bedziesz miala parke:)

ja dzis poszłam zaprowadzić dominike do przedszkola i zostaliśmy z norbertem do 12, nawet obiad zjadł za sprawa babci:) świetnie sie tam bawił, zjadł ""najpierwszy" sam a teraz śpi. tylko cos dominika zaczyna dychać

Lilka, piękne , jest na mojej liście!:)

Andariel, mieszkaliście w toruniu?:szok: To tak blisko bdg... kocham toruń!

Miesio śpi od ponad godziny, na zajęcia sięprzygtowałam ale obiad w powijakach, szczęśliwie jeszcze rosół mam. Stefanka wyszłą pycha!:tak: na mm i zwykłym mleku oraz ksylitolu i z MALINAMI:happy2:

Japaneczka, fajnie. Ja chcę do męża , buuuu.... zobaczymy się na chwilkę po 16( 5 minut, przejmuje Miesia) a potem po 19 dopiero... Idę jednak coś upichcić jeszcze:-p

reklama
Ja jeszcze nic nie robiłam, jedynie obiad mam gotowy :)
Mąż wróci to pojedziemy na zakupy i będziemy pichcić rodzinnie, oczywiście z naszym małym pomocnikiem :)

Do góry