reklama

Czerwiec 2011

reklama
Marta24 - to fajnie :tak:
Larvunia - więcej optymizmu, wiosna nadchodzi.... :-p
Asinka85 - jeszcze niewiele ponad miesiąc :happy:
A ja kupiłam inhalator - najtańszy w sklepie a całe trzy były do wyboru:baffled: - bo już miałam dość słuchania o kaszłącej - i wymiotującej ale nieco rzadziej Młodej. Sprzęt bez rewalacji został przyjęty ale bez histerii lecz inhalować się nie chciał. :-( Apetyt wybiórczo, poskubała trochę bułki. Dostała kolejny lek wyksztuśny, jakby odpukać lepiej. Ale Dzień Jęczydła - jak wróciłam - mama, mama na cm nie mogłam odejść, na widok wieczornej kaszki dostała histerii, z położeniem się było podobnie :-( Nie wiem czy się nie pokażemy jutro rano lekarzowi.

Ostatnia edycja:
Czy wasze pociechy już zasypiają same w łóżeczku?
Bo moja nie dość, że nie chce zasnąć sama to jeszcze muszę ją usypiać 1-1,5h i wygląda już na zmęczoną bo oczka prawie zamknięte ale nie może zasnąć.. A ja nie wiem co robić bo ile można śpiewać kołysać itd.

dzisiejsza noc prawie nieprzespana. A ja chyba jestem chora:( Mam strasznie zwalone zatoki, nie mogę nosa dotknąć. Zakładam, że przy karmieniu żaden lek nie wchodzi w grę? Nawet o czosnku mogę zapomnieć a nie wiem czy sam sok malinowy da radę...

Japaneczka - no Młoda zasypiała sama od zawsze, b. rzadko chwila przytulenia czy cyc - wciaż jeszcze u nas.
Traschka - zdrówka i najlepszości dla Sz.:tak:
Młoda dziś ospała i apatyczna, mniej kaszle, coś zaczęła jeść bez zwrotów. Byłyśmy u lekarza, kolejny syropek - zaraz ponarzekam na apteki - "osłuchowo lepiej" niż w poniedziałek.
Słuchajcie to jakaś masakra z tymi aptekami - kilka trzeba oblecieć aby było to co się chce :szok:, ja mam na nieszczęście dwie pozycje na jendej recepcie no i jedna ma jedno a druga drugie i dupa. :crazy: Że mogą zamówić na jutro mnie nie satysfakcjonuje skoro ja potrzebuję na już.
Moja Mama jak zwykle - lepiej zapytać gdzie jest skoro się nie chce lepiej przyjrzeć, a ja lecę ubierając się aby znaleźć. :baffled:Plus welurowe kozaczki na taka pogodę i temperaturę. :baffled::wściekła/y:

reklama
Japaneczka moja mała od 2 miesięcy zasypia po 'przecztaniu' dwóch książeczek, zgaszone światło ale ja leżę z nią, nigdy nie była kołysana do snu
forever jeszcze cyc???:szok: recpect! zdróówka dla Młodej? oj to pewnie i kaski trochę zostawiłaś w aptece...?
asinka a Ty co tam dzisiaj masz na obiad?:-p bo ostatnio tyle pichciłaś:tak: i niech Ninka ładnie siedzi w brzuszku:tak::-)

a andariel gdzie wsiąkła...? buuuuu
kasia, kati... choć kati może wieczorkiem napisze
i mamyM znowu brak...
ironia co z shoperem? jak Benio?
dubeltówka też daaawno nie pisała
Silva widziałam Cię na wątku pobocznym, dawaj na główny? co u Was? jak Twoje samopoczucie?

aha i strasznie się cieszę, że tyle tu ostatnio trasi:zawstydzona/y::-) zdrowiej kochana!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry