reklama

Czerwiec 2011

Ostatecznie Michał przytargał z apteki ten cytrynowy i niby od 6 mca, ale wcześniej pani w aptece mi mówiła, że zmienili i jest od 3 r.ż. Trudno , wypijemy ten;) Ale Michałowi 3 razy mówiłam, ze ten baby ma kupić:wściekła/y:
A ile ml dajecie? dałam 2,5

reklama
trasiu koniecznie cyknij fotkę:tak::-) jak się czujesz???
forever jak ruszę d... do kuchni to napiszę, co za inhalator mamy, Emi w grudniu miała zapalenie krtani, tydzień i zdrowa, oj bidulka ta Twoja Calineczka:-( jak Ona to znosi? zdrówka!!!
Aestima dokładnie tak 2,5ml, mamy ten od 6-go m-ca, super, że Miesio osłuchowo dobrze, teraz Ty dbaj o siebie!
� Möller’s Baby Tran Norweski� Möller's Suplementy Diety,

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!:)
Ja mam dzis na 11:))) Teraz piję kawusię i zajadam serniczek. A w planach mam zrobienie Twojego Martadelko!:tak:
Wczoraj łyknęłam z Miesiem tran- on płakał, że chce jeszcze a dla mnie obrzydliwy w smaku, ble!

hej
ale sie dziś wyspałam, ale to pewnie dlatego, że pokłóciłam sie z K i spałam tylko z małym:-D
aestima moze i ja sie skusze na ten tran, norbert wszytskożerny to może będzie pił, ja wymiotuje po tym cholerstwie

dzień dobry!
no ciacho wyszło pyyyyszne, ale następnym razem dam więcej truskawek, najważniejsze że niespodzianka dla koleżanki się udała:-)

forever jak Krysia?
mamoM, Aestima - jak się czujecie?

andariel - hop hop:-)

Ostatnia edycja:
dzień doooobry

martadelka u mnie raczej bez zmian, w dzięń ok, pod wieczór dusi mnie, a rano jak gruźlik :baffled:
chyba znowu bede musiała sie wybrac do lekarza, bo boje sie zeby Mati znowu ode mnie nie złapał :baffled:

miłego dnia wszystkim

Aestima - a co to jest ten sam nebulizator ? Bo mi się wydawało, że nazwa ta jest używana wymiennie z inhalatorem. :baffled:
My mamy tran Baby niectrynowy. Młoda łyka, mnie skręca sam zapach.
Martadelka - Młoda nieciekawie, temp ok. 37 rano, praktycznie co zje - a b. mało tego - to zwraca i to po jakimś czasie i tak "szerokim gestem". Wczoraj wieczorem zażyczyła sobie chleba, myslałam, że to powrót apetytu i jest lepiej no ale po 1-1,5 h miała do prania te części pościeli, które się nie załapały rano :baffled: Rano z apetytem zjadał troszkę kleiku ryżowego. Podjadę do lekarza po receptę na coś mocniejszego na ten kaszel.
Mama MATIEGO - kuruj się koniecznie.
Marta24 - :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry